Top50 Glas publike

Lenovo DO Tour u Beogradu

IMG_0030Lenovo DO Tour kamion koji je na svom putu kroz devet evropskih zemalja do sada posetio Poljsku, Češku, Slovačku i Mađarsku, stigao je u Beograd. Kamion je smešten ispred istočnog ulaza u Tržni centar Ušće 19. i 20. septembra i pružiće prisutnima jedinstvenu priliku da isprobaju najnovije Lenovo proizvode i tehnologije, kao što su prenosivi i All- In-One računari, sa posebnim naglaskom na nove tablet računare koji su nedavno predstavljeni u Evropi.

Pored toga, Beograđani koji posete kamion u toku ova dva dana, imaće priliku i da potraže savet ili konsultaciju, dobiju specijalnu ponudu prilikom kupovine Lenovo proizvoda, uživaju u nastupima domaćih umetnika i učestvuju u zanimljivim igrama koje je kompanija Lenovo ovim povodom za njih organizovala i naravno, da dobiju poklone.

Specijalnu ponudu, koja je aktuelna tokom septembra, kompanija Lenovo je organizovala u saradnji sa svojim partnerima, kompanijama Big Bang, PC Pratic i Laptop centar u čijim prodajnim objektima će zainteresovani moći da kupe Lenovo proizvode. Pravo na preuzimanje nagrade imaće kupci koji prilikom posete kamionu donesu fiskalni račun i serijski broj kupljenog proizvoda, a u zavisnosti od kupljenog modela računara, pokloni obuhvataju HDD disk od 500 GB, tri godine garancije, mini wireless tastaturu, laptop torbu i USB stik.

Pročitajte i:  Najbolje iz 2022. godine: Desktop računari

„Veliko nam je zadovoljstvo što smo u prilici da novu seriju proizvoda predstavimo i građanima Srbije. DO Tour je deo aktivnosti kompanije Lenovo, koja je namenjena korisnicima, bilo da je reč o mladim preduzetnicima, umetnicima, poslovnim ljudima ili studentima, koji žele da ostvaruju bolje rezultate u svom svakodnevnom radu uz pomoć vrhunskih proizvoda koje nudi kompanija Lenovo", izjavio je Mladen Skuliber, marketing menadžer kompanije Lenovo za region SEE.

Specijalno prilagođeni Lenovo kamion krenuo je iz Varšave 25. avgusta, a svoj će put završiti u Ankari 16. oktobra 2011. Obići će 17 lokacija tokom 37 promotivnih dana.

Pridruži se lično ili virtuelno, učestvuj i osvoji

Uporedo sa gostovanjem karavana, Lenovo DO Tour će moći da se prati na adresi www.lenovodotour.com gde će posetioci moći da dobiju najnovije informacije o kretanju kamiona i da učestvuju u online takmičenju. Posetioci mogu da se oprobaju u devet izazova sa temama iz oblasti kao što su životna sredina, dostupnost tehnologije, zabava, umetnost i dizajn, performanse i brzina i oglašavanje, a trenutno aktuelna tema je obrazovanje. Nagrade koje očekuju pobednike su IdeaPad U260, kao i nagradno putovanje u Peking u trajanju od nedelju dana.

Pročitajte i:  Najbolje iz 2022. godine: Prenosivi računari

O kompaniji Lenovo

Lenovo (HKSE: 992)(ADR: LNVGY) je kompanija posvećena kreiranju najinovativnijih personalnih računara na svetu. Kompanija svoj model poslovanja temelji na inovacijama, operativnosti, zadovoljstvu kupaca i fokusu na investiranje na nova tržišta. Nastala akvizicijom bivše IBM-ove PC divizije od strane tvrtke Lenovo Group, kompanija razvija, proizvodi i nudi pouzdane, sigurne, visoko kvalitetne i funkcionalne tehnologije, proizvode i usluge. Lenovo ima velike istraživačke centre u gradovima Yamato (Japan), Peking, Šangaj, Shenzhen (Kina) i Raleigh (SAD). Više informacija potražite na www.lenovo.com.

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: , ,