Top50 Glas publike

Predstavljen HTC Rhyme

Rhyme_3V_White Njujork, 20. septembar 2011.HTC Korporacija, svetski proizvođač mobilnih uređaja, danas je predstavila svoj novi HTC Rhyme™, novu vrstu telefona za one kojima su neophodne napredne funkcije, ali žele i telefon koji se glatko i lako uklapa u svakodnevni život. Rezultat toga je elegantni HTC Rhyme koji ima nov način kombinovanja različitih boja, HTC Sense mogućnosti i odgovarajuću dodatnu opremu za lično iskustvo.

"HTC Rhyme predstavlja jedan potpuno novi pristup koji se bazira na saznanju da postoji značajna grupa potrošača koji žele da njihov telefon bude još više ličan i komplimentaran svakom delu njihovog dana", izjavio je Skot Krojl (Scott Croyle), zamenik direktora dizajna HTC Korporacije. "HTC Rhyme je usmeren na to da ispuni sve to uz pomoć potpuno novog stila i doživljaja koji uključuje pregršt inovativnih dodataka kao što su HTC Rhyme Privezak i Docking Station koji se spontano uklapaju u živote ljudi."

Gladak, Nov i Elegantan

HTC Rhyme nudi pametan, elegantan unibody dizajn u kome je svaki detalj pažljivo izrađen da napravi jedinstveni čulni doživljaj. Materijali, zaobljenja i dimenzije su dizajnirani tako da telefon savršeno leži u Vašoj ruci, a niste uskraćeni za napredne funkcije. Postoje tri boje HTC Rhyme-a: prozirno-vodena, peščanik i boja šljive, koju će operator Verizon Wireless ponuditi u SAD.

"HTC Rhyme je novi uzbudljivi pristup mobilnom načinu života koji kombinuje hardver, softver i dodatnu opremu na jedinstveni način", izjavio je Marni Waldon (Marni Walden), potpredsednik i marketing menadžer Verizon Wireless-a. "Verujemo da su čist intuitivan osećaj i prepoznatljivi dizajn dokaz sposobnosti HTC-a da protumači ono što su korisnici rekli da bi želeli od mobilnog uređaja. Oduševljeni smo što ćemo ekskluzivno ponuditi HTC Rhyme preko najveće i najpouzdanije nacionalne mreže."

HTC Sense

HTC Rhyme ne čini samo mekani jednostavni dizajn različitih boja, već i osvežene HTC Sense mogućnosti. Jedinstveni detalj na HTC Sense jeste vizuelni jezik hardverskog dizajna, što uključuje i potuno nova početna strana koja omogućava jednostavan i organizovan način za upravljanje opcijama. Ova početna strana omogućava brz pregled Vaših sastanaka, poruka ili onoga što je Vama bitno. HTC je odabrao posebno prilagođene postere kako bi ponudio veliki izbor ovog jedinstvenog vida umetnosti i upotpunio Vaš HTC Rhyme doživljaj.

Uz predivan WVGA super LCD ekran od 3,7 inča i stereo zvuk visokog kvaliteta, HTC Rhyme takođe nudi napredne slikovne mogućnosti koje počinju kamerom od 5 megapiksela sa auto fokusom, LED blicem i trenutnim slikanjem za sve one nezaboravne trenutke kad god naišli. Pored toga, kamera ima niz podešavanja za fotografisanje i opcija za slanje, uključujući i face detection uz pomoć koje su prijatelji uvek u fokusu, action burst scene, koji automatski slika pet uzastopnih fotografija, i panoramski režim, koji omogućavakorisnicima spajanje nekoliko fotografija u jednu ogromnu sliku, tj. panoramu. HTC Rhyme zaključana početna strana može se podesiti da prikazuje najvažniji sadržaj, čime brzo i lako možete da vidite novosti na socijalnim mrežama, fotografije, da slikate nove slike ili pratite vremensku prognozu jednostavnim uključivanjem ekrana.

HTC Rhyme oživeo je zabavu preko HTC Watch-a, koji ima veliki izbor filmova i TV emisija koje se mogu preuzeti za momentalno gledanje.

Integrisani dodaci

Rhyme_SnowWhiteDock  HTC Rhyme paket dodatne opreme dizajniran je tako da bude i funkcionalan i lep. Osmišljeni tako da Vam omoguće da ga vidite kao deo svog života, integrisani dodaci učiniće Vaš telefon ličnijim nego ikada ranije.

HTC Rhyme Docking Station – TheDocking Station istovremeno puni Vaš telefon pretvarajući Rhyme u budilnik i muzički stub, tako da se možete probuditi uz Vaše omiljene pesme direktno sa integrisanih Bluetooth sposobnih zvučnika.

HTC Rhyme Charm – Privezak je inovativni način za diskretno upozoravanje na dolazne pozive ili poruke dok Vam je HTC Rhyme duboko u torbi. Privezak je mala svetleća kocka koja se kači na telefonski kabl koji može da visi iz torbe, a može da se koristi i za brzo izvlačenje telefona iz torbe. Takođe, uz pomoć njega, lako ćete naći svoj telefon koji je duboko zatrpan u prepunoj torbici ili rancu.

HTC Rhyme Sports Armband – Narukvica koja Vam omogućava da vežbate sa stilom dok su aplikacije i muzika blizu Vas.

HTC Rhyme Tangle Free Headphones – Slušalice koje se ne mogu umrsiti spasavaju Vas gnjavaže dok slušate Vašu omiljenu muziku.

HTC Rhyme Bluetooth® Headset – Bežične slušalice prate dizajn samog telefona, čime Vam omogućavaju da jednostavno imate slobodne ruke.

HTC Rhyme Bluetooth® Car Speaker – Bežični zvučnik se može zakačiti na šoferšajbnu u Vašem automobilu za jednostavnu i sigurnu vožnju.

Dostupnost

HTC Rhyme će u narednim nedeljama biti dostupan u SAD, i to ekskluzivno preko Verizon Wireless operatera, i širom evropskog, srednjeistočnog i na azijsko-pacifičkog tržišta od oktobra. The Docking Station, Tangle Free Headphones i HTC Rhyme Charmwill će u SAD biti uključeni u kutiji.

Izvor: HTC

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: ,