BIZIT 2022

Letnji dvobroj PC Press-a u prodaji

Naslovna

U prodaji je novi broj PC Press-a, #179. U pitanju je letnji dvobroj, koji će se na kioscima prodavati tokom jula i avgusta. Od tema bismo izdvojili sledeće:

– Tabletovanje 2011

Želite da ostanete u kontaktu dok ste na putu a ekran mobilnog telefona je ipak premali za komforan pristup Internetu? Dobar razlog da kupite jedan od pet tablet računara koji su odskora pristupačni i na našem tržištu.

– InDesign 5.5 i srpski jezik    

Želite li da se konačno bavite DTP-om kao da živite u nekoj “podržanoj” zemlji? Rešenje koje opisujemo otključava podršku za srpski jezik u InDesign-u CS5.5 i omogućava regularnu hifenaciju, proveru pravopisa i ispravne slovne oblike u ćiriličnim fontovima.

– AMD Zatišje pred Bulldozer  

Kako se bliži momenat u kome će na scenu stupiti nova generacija procesora, interesovanje za AMD platformu lagano raste, naročito među entuzijastima koji vole da “udaraju kontru”. Isprobali smo tri ploče sa 990/970FX čipsetom.

– HP Paviljoni, veliki i mali    

Prenosive računare HP-ove serije Pavilion već smo nekoliko puta predstavljali, ali nove verzije neprestano stižu. Isprobali smo dva kandidata, jedan pomalo sličan prethodnicima a drugi sasvim nov i različit.

Pročitajte i:  Komentar: Putnik kroz vreme

– RFID: Jeste li čipovani?    

RFID tagovi se ugrađuju u mnoge proizvode, pa i u živa bića, u cilju brze i automatske identifikacije. Kako ova tehnologija funkcioniše i gde su joj granice?

– iCloud: Apple mobilne novotarije

Stiv Džobs je 6. juna na WWDC konferenciji predstavio tri novosti iz svoje kuhinje – nove verzije operativnih sistema za Mac računare i mobilne uređaje (iOS 5), kao i nov servis koji seli što-šta u oblake – iCloud. Da vidimo kako će sve to izgledati…

Pored ovih tekstova, pročitajte još i test navigacija, naučite kako da primentite Android u poslu i kako da povećate IQ svog televizora.

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: , , ,