Cove

LG predstavlja K seriju za 2020. godinu – kamera glavna odlika

Iako se MWC 2020 ne održava ove godine, najave telefone svetskih prozivođača će i dalje biti. LG je jedna od kompanija koja je najavila ovogodišnje novitete za srednju kategoriju. Novi telefoni će biti u prodaji u sledećim mesecima a oznaka su: LG K60, LG K51S i LG K41S, a glavne osobine su im premijum funkcije kamera, velika baterija i najnoviji Android 10.

PCPress.rs Image

Sva tri uređaja imaju četiri kamere, velike displeje od 6.5 inča i baterije od 4000 mAh, kao i otisak prsta na poleđini. Najjači model LG K60, dolazi sa osmojezgarnim procesorom koji radi na 2.3 GHz, 4 GB RAM-a i 64 ili 128 GB memorije. Kamere su, redom, 48MP glavna kamera,8MP kamera sa super širokim objektivom, 2MP makro kamera i 5MP senzor za određivanje daljine. Takođe na najjačem uređaju srednjeg segmenta se nalazi 16MP selfi kamera. Biće dostupan u titanijum boji, beloj i plavoj.

PCPress.rs Image

LG K51S ima isti osmojezgarni procesor kao i njegov snažniji brat, međutim samo 3GB RAM-a sa 64GB skladišta. Četiri kamere na telefonu redom imaju i nešto slabije performanse od prethodnog modela. I ovaj uređaj će biti dostupan u tri boje, titanijum, roze i plavoj. Poslednji je najjeftniji od tri modela, LG K41S. Ima osmojezgarni procesor na 2GHz, 3GB RAM-a i 32GB skladišta, kao i kamere sa najmanje megapiksela, od kojih najjača ima 13MP. Ovaj model radi u tri boje titanijum, crnoj i beloj.

PCPress.rs Image

Cene još nisu poznate, ali znamo da će u Americi biti u prodaji u drugom tromesečju, a da će zatim stići i na tržišta Evrope i Azije.

Izvor: phonearena

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , ,