Veliki ekrani 2020

LG radi na savitljivom telefonu

Još u julu je moglo da se čuje o novom patentu kompanije LG, a koji opisuje savitljivi telefon koji bi funkcionisao kao model na preklop. Iz kompanije su, nakon mnogo spekulacija, konačno potvrdili da je vest tačna, te da se na savitljivom modelu radi već nekoliko godina.

Ipak, nije ponuđeno više detalja o kakvom se modelu radi, i po kojim će se funkcijama isticati, ali je naznačeno da se novi model neće uskoro pojaviti na tržištu, budući da se teži telefonu kojeg će većina korisnika poželeti kada se bude našao u prodaji. Prema istraživanjima koja su sproveli eksperti iz kompanije, korisnici još uvek nisu sigurni u vezi sa savitljivim modelom, te ne mogu sa sigurnošću da tvrde da bi bili spremni da za takav telefon izdvoje više novca. Upravo će se zbog toga sačekati na novi model, te reakcije koje će dobiti Samsung i Huawei alternativni modeli, budući da je Samsung za januar najavio Galaxy F, dok Huawei svoj savitljivi uređaj planira za sredinu 2019. godine.

Pročitajte i:  Šta sve treba da ima istinski flagship telefon?

Tako se LG i dalje fokusira na svoje tradicionalne modele, poput novog V40 ThinQ modela koji je nedavno najavljen, a koji donosi pet kamera, te niz drugih poboljšanja.

Izvor: Phone Arena

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , ,