TrendMicro

Logitech MX Keys Mini je kompaktna tastatura za minimaliste

Ovih dana nije bilo mnogo izbora za kompaktne tastature – mnoge od njih su mehaničke tastature namenjene igračima i hobistima.

PCPress.rs Image

Zamislite univerzalniju Magic tastaturu

Međutim, Logitech bi za neke ljude mogao da ima održiviju alternativu, sa tek predstavljenom MX Keys Mini bežičnom tastaturom, koja smanjuje originalni dizajn MX Keys u mali, minimalistički otisak.

MX Keys Mini ne uključuje numeričku tastaturu ili druge pogodnosti sa tastature u punoj veličini, ali čuva sistem „Perfect Stroke“ koji kombinuje nemehaničke prekidače sa tasterima koji mogu poboljšati tačnost kucanja. Postoji čak i nekoliko novih funkcija koje nećete dobiti na većoj tastaturi, uključujući taster za diktiranje za Mac i Windows računare, prekidač za isključivanje mikrofona i emoji taster. Mini podržava Android, ChromeOS, Linux, iOS i iPadOS, koristeći Bluetooth ili USB receiver, sa uparivanjem za najviše tri uređaja.

Brzo punjenje preko USB-C konekcije će vam pomoći ako vam je potrebno još nekoliko sati kucanja. MX Keys Mini je dostupan u tamno sivoj, ružičastoj i srebrnoj boji.

Pročitajte i:  Gizmodrom: Gadžeti za povratak u školu

Izvor: Engadget

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , ,