BIZIT 2022

Maska za telefon koja ga pretvara u pribor za jelo

Sada je možda pravi trenutak da konstatujemo da je naša zavisnost od mobilnih uređaja dotakla nove granice, s obzirom da neki od nas ne mogu da se odvoje od svojih “ljubimaca” čak ni za vreme obroka. Naime na Kickstarteru se pojavila kampanja za masku za telefon koja ga pretvara u kašiku i viljušku za jelo.

PCPress.rs Image

Ovaj bizarni, novi izum, omogućava svojim korisnicima da drže svoj telefon dok jedu svoje omiljeno jelo. Klip koji reklamira sphoon_phork pokazuje da korisnici stavljaju plastični pribor za jelo na svoje pametne telefone pre nego što pojedu hranu s njim. Izumitelji inovativnog proizvoda tvrde da korišćenje sphoon_phork-a omogućava korisnicima da ne propuste šta se događa na njihovim ekranima dok jedu. Prema kompaniji, proizvod takođe sprečava korisnike da koriste pribor za jednokratnu upotrebu i tako pomažu u zaštiti okoline.

Korisnici mogu da drže pribor za jelo na poleđini maske telefona i nose praktičan gadžet svakodnevno svuda sa sobom. Iako je ovo možda bizaran izum, na sajtu kompanije stoji sledeća poruka: „Više od 12.000 godina, čovečanstvo se trudi da stvori savršenu civilizaciju. Izumeli smo poljoprivredu. Izmislili smo točak. Stvorili smo sistem zakona. Poslali smo ljude u svemir. Sada je počelo novo poglavlje u našoj istoriji.“

Za ovaj mobilni escajg njegovi izumitelji na Kickstarteru traže oko 3.000 dinara (za rane narudžbe), a kao cilj kampanje postavili su nešto više od 11.000 američkih dolara. Maska za telefon je trenutno kompatibilna sa iPhone 7, 8, X i XS, a Kickstarter je potvrdio da će se pojaviti još modela u drugim bojama.

Izvor: Daily Mail

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: , ,