TrendMicro

Microsoft će 22. septembra predstaviti nove Surface uređaje

Microsoft je objavio da će za tri nedelje, 22. septembra održati veliki Surface hardverski događaj, ovog puta u virtuelnom obliku. Očekuje se da će na tom događanju biti predstavljeni Windows 11 zajedno sa novim hardverom, koji uključuje Surface Pro 8, Surface Go 3 i verovatno novi premium Sufrace laptop.

surface

Moguće je da će na istom događaju biti najavljen i Surface Duo 2, koji se neće prodavati sa Windows 11 OS-om. Za sada se zna da će on imati trostruku kameru koja će biti u posebnom modulu izvan uređaja, brže osvežavanje ekrana, kao i da će ga pokretati Snapdragon 888 sa 5G i 8 GB RAM-a. Cena ovog računara biće negde oko 1.400 dolara.

Nezvanične informacije navode da bi Surface Go 3 mogao da bude zasnovan na Intel Pentium Gold 6500Y, kao i na Intel Core i3-10100Y procesoru (model sa LTE konekcijom). Za Surface Pro 8 očekuje se da će imati 11. generaciju Intel čipova, veću brzinu osvežavanja displeja, kao i moderniji dizajn, koji podseća na Surface Pro X

Pročitajte i:  Kako opozvati email u Microsoft Outlook-u

Pomenuti Surface Laptop je najveća nepoznanica. Nagađa se da bi mogao da se zove Surface Book 4, ili Surface Laptop Pro.

Izvor: Windows Central

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: , ,