BIZIT 2022

Microsoft pokreće novu Office aplikaciju za Windows 10

Microsoft je juče, 20. februara, načinio novu Office aplikaciju dostupnom Windows 10 korisnicima. Ona zamenjuje aplikaciju My Office koja trenutno postoji i dizajnirana je da bude mnogo korisnija svim Office korisnicima.

PCPress.rs Image

U suštini, to je hub za pokretanje novijih dokumenata, pristupanje Office aplikacijama za desktop računare ili jednostavno pronalaženje besplatnih veb verzija Office-a. To je besplatna aplikacija koja će biti unapred instalirana u operativnom sistemu Windows 10 i nije vam potrebna Office 365 pretplata da biste je koristili.

Postojeća My Office aplikacija ima mnoge od ovih funkcija, ali nova Office aplikacija stavlja fokus na besplatne online verzije Office-a ako niste Office 365 pretplatnik. To je nešto što se Microsoft borio da promoviše, a mnogi potrošači jednostavno ne znaju da office.com postoji i da Microsoft ima besplatne online verzije programa Word, Excel, PowerPoint i Outlook. Brojni korisnici takođe pretpostavljaju da Office jednostavno dolazi kao deo Windows-a, tako da će i preimenovanje ove aplikacije u Office i online verzije Office aplikacija sigurno pomoći.

Pročitajte i:  Stiže Microsoft Dev Box - cloud bazirana razvojna stanica za programere

Ova nova Office aplikacija takođe uključuje i uputstva, kao i savete i trikove za razne Microsoft-ove aplikacije i servise. Microsoft takođe dozvoljava IT administratorima da prilagode Office aplikaciju tako da omoguće preduzećima da je brendiraju i omoguće pristup aplikacijama trećih strana i Microsoft Search-u. Novu Office aplikaciju možete da preuzmete iz Microsoft prodavnice, a ona će u narednim nedeljama postajati dostupna postojećim korisnicima operativnog sistema Windows 10.

Izvor: The Verge

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , ,