Top50 Glas publike

Minecraft mapa kao u stvarnosti

Minecraft-ove građevine koje je stvorila zajednica i dalje oduševljavaju ljude.

PCPress.rs Image

Ne, to nije fotografija

Nova mapa koju je napravio korisnik Qwryzu je još jedan impresivan primer onoga što je moguće sa puno blokova. Građevina se zove ‘Vales of Amoril’ i predstavlja prilagođenu kontinentalnu mapu sa snežnim planinama, gustim šumama, krivudavim rekama i bujnim dolinama. Nivo detalja koji je Qwryzu stavio u izradu je zapanjujući.

Na njihovoj stranici Planet Minecraft, qwryzu objašnjava da im je izrada oduzela četiri meseca rada i puno vežbanja kroz druge manje mape koje su kreirali. Koriste uobičajeni softver za izgradnju Minecrafta – World Machine i World Painter – ali uključuju na primer detalj da su sve reke stvorene ručno, što je impresivno s obzirom na potrebno strpljenje.

Mapa može besplatno da se preuzme i igra. Možete videti snežne vrhove i pratiti zavojitu reku i sasvim sigurno, ako ste dovoljno visoko, zaista liči na fotografiju. Izgradnja realnih pejzaža u Minecraft-u je mnogo teža nego što se čini. Najteži deo je učiniti prirodnim planine, krivine potoka, raspored šume, ali qwryzu je učinio divan posao.

Izvor: Pcgamer

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: