Cove

Motorola predstavila Moto G8 Power sa baterijom od 5000 mAh

Motorola je predstavila Moto G8 Power – uređaj koji poseduje impresivnu 5000 mAh bateriju, koja po internim merenjima donosi do 3 dana rada sa samo jednim punjenjem.

PCPress.rs Image

Telefon stiže sa sistemom od četiri kamere i veštačkom inteligencijom. Snimanje je moguće sa glavnom 16MP kamerom uz pomoć autofokusa sa faznom detekcijom, kao i ultraširokim objektivom zahvaljujući kom sada u kadar može da stane 4 puta više prizora u poređenju sa standardnim objektivom. Slobodno zumirajte ono što vam je najvažnije telefoto objektivom visoke rezolucije koji će uhvatiti najdalje detalje. Uz pomoć Macro kamere možete da pravite i snimke iz blizine i približite se onome što želite da slikate čak pet puta bliže nego inače. Za selfije je zadužena prednja kamera sa Quad Pixel tehnologijom koja stvara oštre i živopisne fotografije.

PCPress.rs Image

Moto G8 Power poseduje dual stereo zvučnike. Zahvaljujući Dolby audio tehnologiji, dobija se glasniji i čistiji audio doživljaj. Takođe, važno je istaći da sam telefon dolazi sa velikim Max Vision displejem dijagonale 6.4 inča.

Pročitajte i:  Tri najvažnije karakterastike TCL 30E telefona

PCPress.rs Image

Sa Qualcomm Snapdragon 665 procesorom sa osam jezgara i 4 GB radne memorije, Moto G8 Power će pružiti svu snagu koja je potrebna za svakodnevno funkcionisanje. Surfujte internetom, gledajte, radite i igrajte igrice bez ikakvih prekida ili zastajkivanja, dok će se 64 GB interne memorije starati za dovoljno prostora za sve vaše omiljene aplikacije, muziku, filmove i fotografije – a ukoliko prostora zafali, tu je microSD slot za proširenje memorije.

Telefon radi i kada pokisne ili ga slučajno polijete vodom, zahvaljujući posebnom dizajnu koji je otporan na vodu, pa je zaštićen i spolja i iznutra. U skladu sa najboljom tradicijom kompanije Motorola, Moto G8 Power dolazi sa specijalnim Moto iskustvima i radi na čistoj verziji Androida 10 oslobođenog svih suvišnih aplikacija.

PCPress.rs Image

Dostupnost i cene

Moto G8 Power biće dostupan u Srbiji sredinom marta po ceni od 29.990 dinara. Za više informacija i punu listu specifikacija telefona posetite ovu stranicu!

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , ,