Top50 Glas publike

MSP pred vratima – Prilagođavanje u hodu, Zebra Systems, Nebojša Stankić | BIZIT2021

Nebojša Stankić, Southeast Europe Regional Manager kompanije Zebra Systems je u predavanju “MSP pred vratima – Prilagođavanje u hodu” govorio o tome kako Srbiji nedostaje 30 hiljada IT stručnjaka, kako je produktivnost radnika u Nemačkoj duplo veća od onog u Sloveniji, te o rešenjima u ponudi kompanije Zebra Systems koja mogu pomoći u premošćavanju ovih izazova.

PCPress.rs Image

“Svedoci smo promena koje nikoga ne ostavljaju po strani. Transformacija korisnika zahteva prilagođavanje proizvođača u hodu. Gde je granica između sigurnosti sistema i bekapa, da li je to postaje jedno? Koliko smo spremni da se tome prilagodimo? Zebra Systems je distributer sa dodatnom vrednošću koji nudi rešenja kao što su Acronis i N-able koji omogućavaju visok stepen sajberzaštite i izuzetno bogat skup alata neophodnih za komunikaciju i bezbedno poslovanje malih i srednjih preduzeća”.

Ukoliko vam se dopada sadržaj konferencije, pozivamo vas da nam se pridružite na zvaničnom BIZIT YouTube kanalu i zapratite nas tako što ćete pritisnuti dugme Subscribe, kako bismo sledeće godine bili još bolji i brojniji.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: ,