BIZIT 2022

Neograničene mogućnosti za ograničen budžet

FIS je rešenje kojim firma Digit nastupa na zahtevnom tržištu ERP softvera, pružajući potpunu informatičku podršku kompanijama u Srbiji i Crnoj Gori. Upoznajmo argumente ovog sistema.

Neogranicene-mogucnostiFIS je ERP rešenje kompanije DIGIT koje omogućava kontrolu, analizu i upravljanje svim poslovima i novčanim tokovima kompanije. Na taj način FIS zapravo automatizuje celokupni poslovni proces, od planiranja, preko izvršenja, do praćenja i integracije svih robnih, materijalnih i finansijskih tokova preduzeća. Lako se prilagođava potrebama malih, srednjih ali i velikih preduzeća, pozicionirajući se kao jedno od vodećih ERP rešenja. Kroz rešenje FIS, kompanija Digit pruža potpunu informatičku podršku organizacijama u Srbiji i Crnoj Gori, što su prepoznale mnoge od najuspešnijih kompanija, bazirajući svoje poslovanje na FIS‑u.

FIS je fleksibilan sistem koji se prilagodjava specifičnostima preduzeća i operativno funkcioniše u kompanijama iz oblasti energetike, trgovine, usluga, telekomunikacija, te hemijske, farmaceutske, tekstilne, građevinske, prehrambene, drvne i mašinske industrije. Naravno, u svim tim primenama se ne koristi identičan poslovni paket – snaga FIS‑a je u tome što se rešenje s potrebnim modulima formira prema specifičnim potrebama preduzeća i prilagođava poslovanju klijenta.

Zašto FIS?

Na tržištu ERP sistema, FIS je referentno i prepoznatljivo biznis rešenje koje se preporučuje parolom “neograničene mogućnosti za ograničen budžet”. To je snažna kombinacija tehnoloških i industrijskih standarda, zasnovanih na Oracle tehnologiji i razvijenih korišćenjem modernih Oracle razvojnih alata, među kojima su Internet Developer Suite, programski jezik Java i XML dokumenti. Implementacija FIS‑a u konkretnu organizaciju obezbeđuje:

  • Sve podatke grupisane u jedinstvenu bazu podataka,
  • Konzistentnu organizaciju i prezentaciju podataka,
  • Veću produktivnost,
  • Punu sigurnost sistema,
  • Efikasnu primenu proverenih Oracle tehnologija,
  • Prilagođavanje pravilima poslovanja na nivou korisničkih procesa,
  • Implementaciju logičkih kontrola,
  • Automatizaciju procesa knjiženja promena.
  • Proceduru za automatsko generisanje dokumenata.

Dodatne prednosti donose mogućnost pristupa sistemu sa bilo kog mesta i u bilo koje vreme, kroz Web interfejs, interaktivne aplikacije sa efikasno organizovanim menijima, kao i moćan on‑line help sistem. Svi moduli podržavaju obradu podataka za više pravnih lica u zajedničkoj bazi. Rezultat je najviši nivo integracije materijalnih, proizvodnih i finansijskih tokova kompanije, a samim tim i značajano poboljšanje kvaliteta poslovanja preduzeća.

FIS u punom pogonu

Implementacija FIS‑a u konkretnom poslovnom okruženju počinje instalacijom Oracle baze, a onda i samog FIS sistema. Neobično za naše uslove, korisnik dobija kompletan izvorni kod programa kao garanciju bezbednog poslovanja ali i daljeg razvoja čitavog sistema. Tu su i opsežna korisnička uputstva kao i online help.

Da bi se snaga ovog rešenja u punoj meri primenila, Digit‑ova ekipa od preko 25 profesionalaca organizuje obuku radnih timova korisnika, njihovo uvođenje u operativni rad, ali i prilagođavanje softvera konkretnim potrebama klijenta. Garancija za isporučeni softver se podrazumeva.

Korisnici FIS‑a su se uverili u velike mogućnosti ovog integrisanog ERP sistema koji je usaglašen s domaćom pravnom regulativom, međunarodnim računovodstvenim standardima, ali i najboljom proizvodnom praksom. Ostaje da i vi istražite mogućnost primene FIS‑a u vašoj kompaniji.

Reference

Telekom Srbije, Telenor, Termoelektrane i kopovi Kostolac, Hidroelektrana Đerdap, Elektrosrbija, PD Centar, Elektroprivreda Crne Gore,  Luka Bar, Plantaže 13.juli, Kolubara Univerzal, Kolubara Građevinar, FAM, Galenika Fitofarmacija, Darex, Fabrika ulja Banat, Dunav Grocka, Tikkurila Zorka Color, Mlekara Šabac, Vindija, PK Sava Kovačević, Multikom, Zorka Pharma Hemija, Ocean Montenegro.

25 godina kvaliteta

DIGIT već 25 godina predstavlja lidera među sistem integratorima i solution provajderima na tržištu Srbije sa značajnim referencama u domenu izgradnje kompleksnih informacionih sistema u svim segmentima poslovanja. Radeći na stalnom unapređenju poslovanja svojih korisnika, strategija kompanije Digit je da tržištu ponudi proizvode, usluge i rešenja koja su bazirana na najnovijoj tehnologiji, koja donose najbolju svetsku i domaću iskustvenu praksu, uz prihvatljivu cenu korišćenja. Kadrovsku strukturu Digit‑a čine vrhunski sertifikovani inženjeri i konsultanti sa bogatim iskustvom na realizaciji najkompleksnijih projekata izgradnje informacionih sistema. Digit radi dizajn, razvoj i implementaciju ERP i Billing sistema, obučava profesionalni IT kadar u ORACLE University centru, pruža usluge konsaltinga, ICT servisa, te prodaje, isporučuje i obezbeđuje najviši nivo servisa računarsko‑komunikacione opreme. Svi ključni procesi preduzeća su sertifikovani po standardu ISO 9001:2008, čime nastoje osigurati dalje stalno unapređenje kvaliteta.

Sertifikat

Razvoj FIS sistema se obavlja u skladu sa standardom ISO 9001:2008, a sertifikaciju je izvršio SIQ. FIS je prihvaćen od strane kompanije Oracle po ASFU (Application Specific Full Use) ugovoru.

www.digit.co.rs

(Objavljeno u časopisu PC#210)

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: