BIZIT 2022

Netflix: Nove opcije za Android

Mogućnost da se Netflix sadržaji preuzimaju i gledaju u offline modu postoji već nekoliko godina, a slične funkcije nude i drugi streaming servisi. Ova opcija je sve do sada donosila i određene probleme, a novo ažuriranje za Netflix mobilnu aplikaciju ima za cilj da ih reši.

PCPress.rs Image

Android korisnici s verzijama 7.64, te mlađim, bi trebalo da primete značajna poboljšanja kada je pomenuta funkcija u pitanju. To znači da od sada mogu da počnu s gledanjem filma ili serije pre nego što se završi download, što je posebno korisno tokom putovanja, kada su internet konekcije nestabilne.

PCPress.rs Image

Korisnici sada mogu da pogledaju bar deo nekog sadržaja, dok čekaju stabilan internet. Kada uređaj registruje dobru konekciju, preuzimanje se nastavlja, čak i kada korisnik već gleda neki film ili seriju. Funkcija je trenutno dostupna samo za Android, a iz kompanije kažu da narednih meseci počinju testiranja za iOS. Opcija za preuzimanje nikada nije bila dostupna na desktop uređajima, pa će tako i ostati, budući da su internet veze oko računara i laptopova obično stabilnije.

Pročitajte i:  Google-ova aplikacija Switch to Android sada podržava sve Android 12 telefone

Izvor: Ars Technica

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: , , , , ,