Nintendo Switch – važan update za sve korisnike

Stiglo je novo ažuriranje za Nintendo Switch, i to 10.0.0. Konačno je došlo do omogućavanja prebacivanja preuzetih igara iz sistemske na SD memoriju, ali i obratnim putem. Ažuriranje je donelo i još neke nove mogućnosti.

nintendo switch

Konačno slobodnija memorija

Prenos podataka između sistemske i spoljne memorije konačno je omogućen na Nintendo Switch konzoli, jer su korisnici baš ovo dugo tražili. Ranije je bilo dosta problema prilikom učitavanja igrica kada je sistemska memorija popunjena, ali je to sada rešeno. Ova nova funkcija čini uređaj daleko bržim, a učitavanje igara praktičnijim. Postoji i napomena koji sve podaci mogu biti prebačeni, a tu spadaju softver za preuzimanje, ažuriranje podataka i DLC. Što se tiče sačuvanih podataka i još nekih drugih, njih nije moguće preneti na SD karticu.

Od novih funkcija tu je omogućavanje ponovnog podešavanja tastera, kao i ilustracija korisničkog profila iz nove kolekcije ikona iz igrice Animal Crossing: New Horizons. Čini se da je ovo pun pogodak, s obzirom na to da je ovo njihova najpopularnija igra trenutno. Najnovije ažuriranje je moguće izvršiti automatski, ali je Nintendo omogućio i ručno ažuriranje.

Pročitajte i:  Nintendo Switch 2 neće stići pre 2025. godine

Izvor: The Verge

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , ,