Novi član porodice Tesla Smatphone 6.3

Kompanija Comtrade predstavila je novog člana porodice pametnih telefona, Tesla Smartphone 6.3. Odlikuju ga brzi procesor, radna memorija od 3 GB, ekran dijagonale pet inča, dual SIM opcija, kao i 4G i GPS podrška.

PCPress.rs Image

Jedna od novina kod aktuelne verzije operativnog sistema Android 7.0 Nougat je Dual screen opcija koja omogućava brzo prebacivanje između dve aplikacije i veoma lak uporedni rad i pregled. Uz to, optimizacija obećava pametnu potrošnju baterije i „Data Saver“ racionalnu potrošnju podataka. Možete da računate i na poboljšanu bezbednost jer telefon poseduje senzor otiska prsta, svestraniju personalizaciju, brže podizanje sistema i još mnogo svakodnevnih pogodnosti.

PCPress.rs Image

Od Tesla “Servisa na poziv”, preko zakazivanja popravke koja se obavlja za samo sat vremena, do osiguranja za slučaj oštećenja ekrana, izbor Tesla Smartphone-a 6.3 praćen je premijum pogodnostima. I ne samo što će korisnici biti sigurni u svoj uređaj, već ove pogodnosti upućuju na zaključak da je i sam proizvođač siguran u njegov vrhunski kvalitet.

Facebook komentari:
Pročitajte i:  Prodaja Tesla automobila raste uprkos globalnom nedostatku čipova
SBB

Tagovi: , , , , ,