Računari i Galaksija

Novi OnePlus 12 teaser  

OnePlus je predstavio zvanične slike svog predstojećeg OnePlus 12 vodećeg pametnog telefona na Weibo -u uoči svog predstavljanja 5. decembra u Kini, otkrivajući da će telefon biti dostupan u tri boje: beloj, crnoj i zelenoj. Dizajn uređaja izgleda vizuelno sličan svom prethodniku, OnePlus 11, iako se klizač upozorenja — omiljena funkcija obožavatelja koja omogućava korisnicima da lako prelaze između profila zvuka za isključivanje zvuka, vibracije i zvona — sada nalazi na levoj strani. sa strane telefona umesto sa desne strane. 

PCPress.rs Image

Prema OnePlus-u, premeštanje je napravljeno da bi se prilagodila nova integrisana antena koja je dizajnirana da poboljša performanse signala i smanji kašnjenje za striming igara. „Na osnovu internog testiranja, utvrđeno je da je optimalna pozicija antena za igre između kažiprsta korisnika kada se telefon drži u pejzažnoj orijentaciji“, navodi OnePlus u saopštenju za javnost. OnePlus 11 ima svoj klizač baš na tom mestu, tako da je OnePlus pomerio klizač na suprotnu stranu na OnePlus 12 da bi poboljšao performanse antene. 

Pročitajte i:  OnePlus 12 od 5. decembra u Kini

Mašinski preveden članak iz Iahoo Tech HK takođe otkriva neke od ključnih specifikacija OnePlus 12. Ovo uključuje novi Sony LIT-808 senzor za njegovu glavnu kameru od 50 megapiksela i 3Ks periskopsku telefoto kameru od 64 megapixela, obe koje podržava Hasselblad Camera for Mobile. OnePlus 12 će takođe imati Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 procesor (koji potvrđuje curenje od jula), panel „2K displeja“ kineskog BOE-a i podršku za bežično punjenje, dodir sa kišom i funkcije infracrvenog daljinskog upravljanja. 

Detalji su inače mali, ali saznaćemo više o OnePlus 12 nakon njegovog zvaničnog debija sledeće nedelje. I na sreću, potencijalni kupci izvan Kine možda neće morati dugo da čekaju da se dočepaju toga. OnePlus će objaviti globalni datum lansiranja uređaja 15. decembra, navodi Engadget. 

Izvor: TheVerge

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *