Top50 Glas publike

Novi OnePlus će biti vodootporan

OnePlus ima običaj da postepeno najavljuje opcije svojih dolazećih modela, a kako bi privukao što više pažnje, pa samim tim i više potencijalnih kupaca.

PCPress.rs Image

Tako se ovih dana reklamira i OnePlus 6, pa se već zna da uređaj ima Qualcomm-ov Snapdragon 845, te zarez na ekranu, a kompanija poslednjih dana najavljuje još jednu prednost novog modela – da će biti otporan na vodu. OnePlus nikada ranije nije proizveo model koji je vodootporan, tako da bi OnePlus 6 mogao da bude prvi model ove kompanije koji bi tokom dužih perioda mogao da „istrpi“ nešto vlažnije okruženje.

https://twitter.com/oneplus/status/985895603019235328

Zar vam ne smeta što ne možete da koristite vaše telefone i kada pada kiša?“ stoji u poslednjoj reklami koja se pojavila na Twitter nalogu kompanije, što je bilo dovoljno da se zaključi da će sledeći OnePlus premijum model biti otporan na vodu. Premijum telefoni mnogih rivalskih kompanija vodootporni su već neko vreme, pa je dobro što je i OnePlus odlučio da obezbedi ovu opciju za svoje korisnike.

Pročitajte i:  Qualcomm lansira auto čip za zabavu

PCPress.rs Image

Reklama nije ponudila detalje o tome koliko će vode novi model moći da podnese, te koliko dugo, kao ni informacije o tome kada bi novi model mogao da se pojavi u prodaji.

Izvor: Ubergizmo

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: , , , , , ,