TrendMicro

Održana velika Huawei žurka

Sinoć je u Štark areni održana Huawei žurka kojoj je prisustvovao veliki broj poznatih ličnosti, pratnera i brojnih predstavnika medija. Gosti su imali prilike da uživaju u audio-vizuelnom spektaklu svetskih DJ-eva, poput Paul Van Dyk, Sandy Rivera i Girl Panic.

PCPress.rs Image

“Ova godina donela je velike uspehe Huawei brendu, a prepuna arena, njen je savršen završetak i znak da radimo pravu stvar. Naša glavna misija je da pomerimo granice u svemu što radimo i učinimo mogućim za sve naše korisnike najbolje korisničko iskustvo u svakom segmentu komunikacije sa našim brendom. Ovo je noć kada smo svim našim korisnicima rekli – veliko hvala, a onima koji to nisu – dobrodošli“, rekao je George Zhang, direktor Huawei Device za region Balkana.

PCPress.rs Image

Kompanija Huawei pobrinula se da svojim korisnicima pruži jedinstveno iskustvo, pa su pomerili granice u organizaciji i inovativnosti. Pored glavne bine, koja se nalazila u samom centru arene, našle su se još četiri manje. Pored toga, velika količina LED ekrana i svetlosnih uređaja, pozicionirana je tako da je svakom od prisutnih mogao da doživi jedinstven osećaj koju moderna audio-vizuelna tehnologija može da pruži. DJ dvojac W&W nije nastupio zbog otkazivanja leta.

Pročitajte i:  Huawei nova 10 Pro – selfiji u novom sjaju

 

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: , , , ,