BIZIT 2022

OKI Pro6410 NeonColor – štampač specijalnih namena

OKI „Graphic Arts“ serija štampača namenjena je za specijalnu primenu, kada se od uređaja traži i mogućnost rada sa transfer medijima. Pored rada sa transfer medijima, primarna karakteristika ovih štampača je upotreba drugačije palete tonera od standardnog CMYK raspona. Jedan od tih modela je i Pro6410 NeonColor koji ima dodatne specifičnosti.

PCPress.rs Image

OKI Pro6410 NeonColor umesto klasičnih CMYW tonera nude NeonCyan, NeonMagenta, NeonYellow i NeonWhite verzije, koji štampanom materijalu omogućava „neon“ efekat. Nakon procesora štampe se materijal sa transfer medija može prebaciti na razne predmete od keramike, stakla, plastike ili tekstila. Treba imati vidu da otisak sa Pro6410 NeonColor izgleda drugačije od onih odštampanih sa standardnim tonerima (malo bleđe) radi ostvarivanja „neon“ izgleda. Efekat ovakve štampe je vidljiv isključivo pod ultraljubičastim svetlom pa sa tim u vidu treba posmatrati mogućnosti koje ovaj štampač nudi. Primena Pro6410 NeonColor štampača se tako nalazi u raznim marketing sferama kada se u specifičnim uslovima neki detalji žele posebno istaći, a postoji dostupno ultraljubičasto svetlo.

Pročitajte i:  Epson i Usain Bolt nastavljaju partnerstvo u cilju promovisanja štampanja bez kertridža širom Evrope

Najočigledniji primer upotrebe u „modnoj industriji“. Na primer, na nekom  koncertu ili noćnom klubu i slično, na kome već postoji adekvatno osvetljenje štand ukrašen „neon“ banerima biti mnogo lakše primećen, a ako se na njemu prodaju predmeti sa takođe „neon“ ukrasima, postignut je željeni efekat. Odevni predmeti sa „neon“ efektom će biti lakše primećeni i praviće veliku razliku u odnosu na neki standardni dizajn napravljen klasičnim CMYW tonerima. Pro6410 NeonColor takođe ima mogućnost zamene „neon“ belog tonera sa crnim. Ova zamena je veoma prosta, a ideja da se korisniku omogući izbor u zavisnosti od pozadine materijala koji se štampa. Uz prisustvo opcije crnog tonera, može se raditi efikasno štampati bez obzira da li se štampa na materijal sa crnom ili belom pozadinom.

PCPress.rs Image

Još jedna opcija primene koju nudi Pro6410 se odnosi na povećanje sigurnosti određenih dokumenata. Zahvaljujući „neon“ belom toneru moguća je štampa „nevidljivih žigova“ na klasičan papir. Tako se, na primer, papir na kome se štampa neki poverljiv i bitan materijal može obeležiti žigom koji će biti vidljiv tek pod ultraljubičastinm svetlom što dodaje element sigurnosti u celu priču, a to može biti od velikog značaja u određenim situacijama.

Pročitajte i:  Otkrijte sjajne novitete kompanije Epson na GRAFIMA sajmu

Sa aktuelnom cenom, Pro6410 NeonColor je trenutno najpristupačniji A4 štampač sa „neon“ mogućnostima, što ga automatski čini optimalnim rešenjem za sve kojima je ovakav vid štampe neophodan ili žele da prošire svoju ponudu kada je u pitanju štampani materijal, te svojim klijentima ponude nešto više.

Preporučujemo vam da pogledate kompletnu OKI ponudu kompanije Original!

Korisna adresa: Original

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , ,