ASUS Zenbook

Omogućena nadogradnja igre Horizon Forbidden West sa PS4 na PS5

Horizon Forbidden West, najavljena PlayStation ekskluziva, stiže u februaru 2022. godine. Kompanija Sony je ranije objavila da ne postoji mogućnost nadogradnje igre sa PlayStation 4 na PlayStation 5 konzolu.

Nema načina za nadogradnju Horizon Forbidden West sa PS4 na PS5

Sony menja svoj plan i nudi besplatnu nadogradnju

Sony Interactive Entertainment otkrio je u septembru 2020. da kupci dobijaju verzije za obe konzole sa jednim od tri posebna izdanja po ceni od 80 dolara. Tada je rečeno da se standardna verzija za PlayStation 4 od 70 dolarane može nadograditi na PS5 verziju ukoliko njen kupac kasnije preuzme noviju konzolu. Naravno, PlayStation 4 verzija se i dalje može igrati na PS5, ali će joj nedostajati funkcije koje su ekskluzivne za noviju konzolu.

Nedostatak nadogradnje za Horizon Forbidden West nije u skladu sa opcijama koje je Sony ponudio za druge popularne naslove za PS5. Nedavno je pokrenut Ghost of Tsushima Director’s Cut sa plaćenom nadogradnjom sa PS4 na PS5, a ista funkcija čeka i Death Stranding: Director’s Cut kada se pokrene u novembru ove godine. Međutim, kompanija je promenila svoj plan i najavila da će od sada ponuditi besplatnu nadogradnju PS5 za svakoga ko kupi PS4 verziju igre Horizon Forbidden West.

Pročitajte i:  Horizon Forbidden West dolazi tek 2022. godine

Izvor: Engadget

Facebook komentari:

Tagovi:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.