Otkazan E3 2020

Zbog sve veće zabrinutosti u svetu zbog Korona virusa, još jedan veliki sajam odlučio je da zatvori vrata posetiocima i otkaže ga. U pitanju je godišnji E3 sajam.

otkazan e3 sajam

Bilo je i očekivano

Zvanično, još uvek nema informacija od organizatora da je sajam otkazan ili odložen, ali je izdavač Devolver Digital na Twitteru poručio svojim fanovima sledeće: “Otkažite svoje E3 letove i hotele, svi.” Ovo je jasan indikator da će sajam biti otkazan ili u najmanju ruku pomeren za kasnije ove godine. Bloomberg je objavio da će organizatori sajma i zvanično saopštiti svoju odluku danas u 12.30 po srednjoevropskom vremenu.

Sve ovo dolazi nakon reakcija gotovo svih velikih tehnoloških kompanija i otkazivanja njihovog učešća na konferencijama i velikim događajima. Prvi u nizu je bio MWC Barselona 2020, pa su zatim svoje konferencije otkazali i Facebook F8, Google I/O, SXSW, i mnogi drugi.

Ostaje da se vidi kako će otkazivanje ovog događaja uticati na razvoj video igara, jer je ovo za njih praktično najznačajniji dan u godini kada se otkrivaju velike premijere i najavljuju budući hitovi.

Izvor: The Verge

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: ,