Ikotek

Ova igra je poput čudnog spoja igara Forager i Minecraft

Opustajuća survival igra Outpath je objavljena sredinom oktobra i privukla je pažnju i prilično pozitivan prijem kod igrača.

PCPress.rs Image

Sakupljaj resurse, gradi bazu, opusti se

Opisujući sebe kao ” clicker base eksperimentalnu igru za izgradnju”, izlazak Outpath-a mnogo podseća na verziju igre Forager, иako ima dublju izgradnju baze i manje automatizacije.

Outpath takođe ima prilično veliku verziju demo igre na Steamu koja će vam omogućiti da istražite nekoliko ostrva dok radite na otključavanju prvih nekoliko stvari u igri, vodeći do nekih čarobnih gedžeta i korisnih artefakata. Takođe ćete moći da se igrate sa Outpath-ovim trčanjem po zidovima, slično kao kad biste odjednom dobili sposobnost trčanja po zidovima iz Titanfall-a u Minecraftu.

Outpath je zaista opuštena igra stvaranja. Možda je baš to ono što vam treba sada. “Sakupljaj. Pravi. Gradi. Istražuj. Opuštaj se. Nema vremenskih ograničenja, nema pritiska”, kaže razvojni tim u opisu igre.

Nemate mnogo toga što morate da radite da biste preživeli, samo da pojedete nešto hrane. Prilično brzo možete da napravite predmete koji automatski rudare resurse u blizini njih, i čak možete da izaberete da započnete igru sa sposobnošću da držite dugme miša pritisnuto kako biste rudarili umesto ponavljanog kliktanja – spas za one sa osetljivim ili bolnim prstima. Kasnije ćete, u svakom slučaju, otključati tu sposobnost. Sjajno!

Outpath trenutno ima 94% pozitivnih ocena od skoro 600 recenzija na Steamu. Outpath možete pronaći na Steamu za 15 dolara SAD, sa popustom od 10% do 20. oktobra. Dostupan je i u zanimljivom paketu sa igrom Shapez.io, u kojoj pravite oblike u fabrici, što je za preporuku ako želite opušten način da se opustite i ubijate vreme.

Izvor: Pcgamer

Facebook komentari:
SBB

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *