Dahua

Gmail emodži dobija nadogradnju

Gmail birač emodžija na vebu dobija dugo vremena nadogradnju koja vam omogućava da odaberete tonove kože i rodne preferencije za određene emodžije, objavio je Google u postu na blogu.

PCPress.rs Image

Ranije, kada ste sastavljali poruke e-pošte u Gmail-u na vebu, ako ste koristili birač emodžija, nije bilo načina da izaberete nijansu kože ili preferenciju pola za određene emodžije kao što su pokreti rukama ili emodžiji koji prikazuju ljude. I dalje možete da dodate emotikone sa tonovima kože ili određenim polovima u te poruke e-pošte na druge načine, kao što je kopiranje i lepljenje emodžija sa Emojipedije, ali to očigledno nije najidealnije rešenje.

Sa Gmail-ovim novim biračem emodžija, moći ćete da izaberete nijansu kože i preferencije pola tako što ćete kliknuti na malu strelicu koja se prikazuje pored emodžija gde su te opcije dostupne.

To je dobro rešenje. Novi birač emodžija je već dostupan u mom ličnom Gmail-u i pretpostavljam da će se uskoro pojaviti u mom službenom Gmail-u; u svom blog postu, Google navodi nekoliko različitih rasporeda uvođenja.

Pročitajte i:  Gmail: AI alati za borbu protiv spam mejlova

Izvor: TheVerge

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *