BIZIT 2022

Pametna strunjača: zabavna joga

Svakodnevno se susrećemo sa novim sportskim dostignućima, bilo je neophodo da se uspostavi saradnja sa pametnim uređajima, da bi se performanse što preciznije izmerile.

smartmat-intelligent-yoga-mat5

Joga je disciplina koja vraća u ravnotežu duh, ali i uspostavlja vezu između svesnog i podsvesnog. Praktikovana stotinama godina, dovedena je do savršenstva, a ujedno usavršava ljudsko telo. I danas vrlo popularna, joga se praktikuje na tankim strunjačama, u službi mekih podloga.

smartmat-intelligent-yoga-mat2

SmartMat je kompanija koja je unela inovativnost u ovo polje. Tehnologija koja je inkorporisana u strunjaču omogućava “povezivanje” strunjače sa tabletom ili pametnim telefonom odakle može vrlo lako da se stekne uvid u kvalitet vežbanja. Takođe, za one koji nemaju vremena da se posvete časovima, a privatni instruktor im nije dostupan, sa uređaja mogu da dobiju precizne instrukcije kako da završe sami svoj čas.

smartmat-intelligent-yoga-mat7

Kada se poveže strunjača sa uređajem, neophodno je uneti lične karakteristike. Unose se visina, težina i druge mere na osnovu kojih će registrovati rezultate, predlagati izmene i sugerisati i do 62 poze.

smartmat-intelligent-yoga-mat4

Facebook komentari:
Pročitajte i:  vivo predstavio X80 Lite 5G pametni telefon i najavio pre-order period
SBB

Tagovi: , , , , , , , , ,