PANTHEON Web Light – Back to basic

COVID 19 pandemija imala je veliki uticaj na poslovanje širom sveta, ali i na kulturu poslovanja i tradicionalnog radnog mesta. Globalni karantini i zabrana putovanja ogolili su istinu o prirodi posla i korporativnim interakcijama. Ljudi su shvatili da ne moraju da budu u kancelariji, da je većinu posla moguće obaviti i sa udaljene lokacije, bez potrebe da svaki dan putuju na posao.

PCPress.rs Image

Takođe, izmenjene okolnosti su nas podsetile šta je to što u stvari želimo od softvera – da bude brz, pouzdan, da pruža izveštaje i podatke u realnom vremenu i, po mogućstvu, da ne bude preskup. I naravno, da možemo da mu pristupamo s bilo kog uređaja, u bilo koje vreme i s bilo kog mesta.

Sve ovo je kompanija Datalab uzela u obzir i predstavila svoj PANTHEON Web Light – online program za mala preduzeća.

Sve u jednom

Glavna prednost PANTHEON Web Light rešenja je njegova online priroda i mogućnost pristupa iz bilo kog Web pretraživača bez ograničenja funkcionalnosti, što daje dodatnu fleksibilnost za najrazličitije oblasti poslovanja.

PANTHEON Web Light je zamišljen kao verzija PANTHEON ERP rešenja koja nudi osnovne i ključne funkcionalnosti koje pokrivaju sve potrebne sfere funkcionisanja malih preduzeća. Ovde pre svega mislimo na stvari kao što su upravljanje blagajnom, brzo i lako izdavanje i primanje eFaktura, putnih naloga, ali i upravljanje magacinskim poslovima i zalihama, sa sistemima kao što su evidencija radnog vremena i sveobuhvatni pregled poslovanja.

Pročitajte i:  PANTHEON Konferencija 2024: Kada se PANTHEON bogovi sretnu s tehnologijom

PCPress.rs Image

Kao dodatni plus olakšana je komunikacija i deljenje podataka i dokumenata s računovodstvom, bilo da ono radi interno pod okriljem vaše firme ili kao eksterna agencija.

Zašto PANTHEON Web Light?

Pre svega zbog eFaktura koje postaju obavezne od 1. januara 2022. Svi moraju biti svesni da u decembru više nijedna softverska ili knjigovodstvena kuća neće imati dovoljno resursa da pomogne baš vašoj firmi da reši pitanje slanja eFaktura.

Dalje, ne manje važno je i to da umesto podele poslova zaposlenima, s PANTHEON Web Light dobijate automatizaciju pojedinih procesa i bolji uvid u poslovanje.

Kompanija Datalab proslavila je ove godine 25 godina rada. Njen softver PANTHEON koristi više od 80.000 kompanija u regionu, a u Srbiji je jedan od prva tri ERP rešenja s najvećom regionalnom pokrivenošću po broju implementacija. PANTHEON odlikuje visok stepen modularnosti i prilagođenost svakom klijentu.

Misija Datalab­-a je da stalnim inovacijama obezbedi kvalitetan poslovno­-informacioni sistem svima, čak i malim preduzećima kroz softver PANTHEON Web Light. Kroz kontinuirano jačanje poverenja, Datalab želi korisnicima da pomogne u razvoju i realizaciji strategije, a pomoću optimizacije poslovnih procesa i automatizacije radnih procesa pomogne u povećanju profita.

Slanje računa i primljenih dokumenata znatno je olakšano prostim skeniranjem ili slikanjem i prosleđivanjem računovodstvu koje im pristupa na klik. Prijem i slanje faktura su automatizovani i vrlo se jednostavno prate od strane zaduženih lica ili iz računovodstva ili iz vaše firme, preko bilo kog uređaja: računara, tableta ili telefona.

Pročitajte i:  Pet razloga da vaša poslovna rešenja budu u oblaku

Sva dokumenta, kao što su računi, putni nalozi, evidencija radnog vremena i drugi poslovni podaci poput bilansa uspeha i provere stanja poslovanja, dostupni su na jednom mestu 24/7.

Dodatne funkcionalnosti

Pored osnovnih, PANTHEON Web Light nudi opciju proširivanja funkcionalnosti preko „granula”.

Kontrolna tabla je granula koja predstavlja sveobuhvatni uvid u poslovanje u realnom vremenu, s najbitnijim pokazateljima poslovanja i opcijama kreiranja personalizovanih izveštaja koji odgovaraju vašem tipu poslovanja. Zahvaljujući Web interfejsu, komandna tabla je posebno korisna jer može da se koristi i preko telefona s podacima koji se ažuriraju u realnom vremenu, a što je bitno kod poslova u kojima je brza reakcija ključna.

Evidencija radnog vremena daje bolji uvid u vreme koje radnici provode na svom radnom mestu, ali i odsustva, čime se omogućava bolje planiranje. S druge strane, zaposleni imaju bolji uvid u radno vreme, bolovanja, poslovna putovanja i upravljanje slobodnim danima. Granula za online putne naloge olakšava ceo proces zaposlenima unosom preko pametnog telefona, a menadžmentu daje bolji pregled aktivnosti i napredne mogućnosti analize i planiranja.

Pomenuta komunikacija s računovodstvom može se podići na viši nivo preko granule za sistem dokumenata i validaciju. Sa ovim modulom sva dokumenta su dostupna na jednom mestu i bezbedno uskladištena u arhivi. Primljeni računi se evidentiraju slikanjem telefonom, a računovođa, ili neko drugo odgovorno lice, može ih jednostavno odobriti ili odbiti.

Pročitajte i:  Spremni za promene?

Granula za B2B naručivanje posebno je korisna za online naručivanje. Nove funkcionalnosti omogućavaju dobavljačima da kreiraju sopstvene porudžbine u procesu veleprodajnog poslovanja. Naloge je moguće kreirati prema ugovora, a tu je i prikaz stanja zaliha, otvorenih stavki, pregled isporuka i rokova, te napredne stvari, kao što su rezervacije proizvoda i isporuke na više lokacija.

Ova granula se ne vezuje za zaposlene u kompaniji, već za eksterne partnere, što je idealno rešenje za veleprodaju i direktne narudžbine poslovnih partnera. Sistem dozvoljava zasebnu autorizaciju za svakog eksternog partnera, čime se osigurava adekvatan pristup na nivou celog sistema.

PCPress.rs Image

PANTHEON Web Light je idealno rešenje za knjigovođe i mala preduzeća kojima nisu potrebni glomazni ERP sistemi, već osnovne funkcionalnosti visokog nivoa fleksibilnosti. Web interfejs omogućava pristup preko bilo kojeg uređaja koji poseduje browser, a ceo sistem je osmišljen tako da pokriva najrazličitije tipove poslovanja i omogućava jednostavno povezivanje knjigovodstva s klijentima i poslovnim partnerima.

PANTHEON Web Light se zakupljuje na mesečnom nivou, dok se granule plaćaju pojedinačno prema broju korisnika.

Datalab.rs/pantheon/web-light/

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , ,