PC Press video: eAutomobili – Mit i istina… (drugi deo)

Kako će se kretati cene goriva i struje, kako se treba ponašati kako bi se optimizovao životni vek baterija, kakav je uticaj na okolinu, kakva je situacija sa oporezivanjem u Srbiji, subvencijama i troškovima registracije su samo neka od pitanja i tema o kojima smo za PC Press u video formatu razgovarali sa Milošem Stamenkovićem, saradnikom PC Press-a i automobilskim novinarom.

PCPress.rs Image

U skorije vreme smo počeli malo više da se bavimo automobilima sa fokusom na električne budući da je to u prirodi našeg magazina i našeg interesovanja, vezano za tehnologiju. Skoro smo testirali dva automobila Cupra Formentor i BMW iX, i upravo oni su izazvali veliko interesovanje, pogotovo BMW iX s punim pravom budući da je reč o SUV-u i to električnom. Linkove ka ovim testovima možete potražiti ispod u opisu.

Prvu epizodu u ovom serijalu o eAutomobilima u kojoj smo samo zagrebali teme koje se tiču električnih automobila ste imali prilike da gledate pre dva meseca. Pred vama je drugi deo priče u kom smo se detaljnije bavili tematikom, ekologijom, uticajem na okolinu, različitim vrstama goriva, baterijama… U planu nam je da snimimo još jednu epizodu, a vas čitaoce i gledaoce pozivamo da nam se pridružite u razmatranju teme i da nam ostavljate komentare kako bismo proširili diskusiju i učinili je sadržajnijom i interesantnijom.

Pročitajte i:  PC Press video: Čak 70% prinosa na američkoj berzi vuče 7 IT giganata | Nikola Altiparmakov

Ceo video intervju sa Milošem možete pogledati na linku ispod:

Na PC Press YouTube kanalu pored ovakvog tipa videa očekujte razne druge teme, goste i formate. Ukoliko vam se dopada sadržaj koji kreiramo, pozivamo vas da nam se pridružite na zvaničnom PC Press YouTube kanalu i zapratite nas tako što ćete pritisnuti dugme Subscribe, kako bismo bili još bolji i brojniji.

Facebook komentari: