PC sa kućištem od testenine

Kompjuter izgrađen u potpunosti od testenine možda nije moguće napraviti, ali prilično solidno kućište za računar od nedovoljno kuvane testenine i vrućeg lepka je moguće napraviti, što je dokazao tech YouTuber, Micah Laplante.

PCPress.rs Image

On je na svom YouTube kanalu Laplanet Arts snimio sebe dok je pravio kućište koje je ličilo na kore lazanja sa sosom između njih kako bi opremio hardver iz Asus Transformer tableta. Nakon što je pokazao proces sastavljanja lazanja PC-a, u 26-minutnom video snimku je takođe pokazano kako testira svoj novi PC.

Pasta PC je napravljen od nekuvane testenine (lazanja kora i rigatoni), vrućeg lepka i Asus hardvera. Kore lazanje činili su većinu kućišta, ali Laplanet Arts je kasnije u video snimku istakao da je rigatoni korišćen za pravljenje „otvora za protok vazduha“. Najrealnističniji aspekt Laplanet Arts pasta PC-a, zapravo nije napravljen od testenine ili hrane uopšte. „Sos“ koji se nalazi u slojevima lazanja kompjutera zapravo je samo vruć ljepak obojen tako da podseća na sos od sira koji ide u paste.

Pročitajte i:  Novi TPM Update obezbeđuje Asus matičnim pločama kompatibilnost sa Windows 11

Bilo je nekoliko tehničkih poteškoća kada je Laplanet Arts testirao računar da vidi da li će biti funkcionalan. Ali, uprkos tome što je umotan u testeninu i vruć lepak, pasta PC je uspeo da se uključi, poveže sa televizorom, pa čak i (delimično) učita igru ili dve. Međutim, čak i sa tim malim pobedama, PC još uvek nije mogao da savlada „zastarele specifikacije“ tablet hardvera i njegovog kućišta od paste/vrućeg lepka kako bi bio potpuno upotrebljiv i funkcionalan PC. Čini se da se PC mučio čak i sa jednostavnim stvarima kao što su učitavanje i striming videa.

Sve u svemu, video predstavlja ohrabrenje za razvoj računara zasnovanih na hrani, čak i ako sam računar na kraju nije radio tako dobro kao što se kreator nadao. Ako ništa drugo, saznali smo da je nekuvana testenina jednako čvrsta kao građevinski materijal na bazi hrane kao što su graham kreker ili medenjak.

Video ima šaljiv i preterano dramatičan završetak koji ne želimo da uništimo. Reći ćemo samo da je, kao i kod svakog drugog video recepta ili bloga o hrani, sve se na kraju stavi u tanjir i predstavi.

Pročitajte i:  Najnovije Nreal pametne naočare dizajnirane su za gledanje YouTube-a

Izvor: Digital Trends

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , , , ,