Top50 Glas publike

Poslovni softver: veliki korak ka uspehu firme ili kamen oko vrata?

Odgovor na ovo pitanje zavisi od toga koji ste poslovni softver izabrali, kako ste ga implementirali i prilagodili svom poslovanju, i kako ga održavate i unapređujete. Izazov je veliki: na tržištu postoji prilično veliki broj poslovnih programa, raznih namena i u brojnim verzijama koje su prilagođene firmama različitih veličina i specifičnostima njihovog poslovanja

erp

Ni jedno tržište ne prašta greške, pa ni tržište poslovnog softvera: ako napravite loš izbor, efikasnost vašeg poslovanja neće porasti, štaviše, ima izgleda i da će se smanjiti, a tu postoji i dugoročna opasnost od toga da, zbog neuspeha, ne budete motivisani da probate ponovo uz viže pažnje. Dobra priprema je osnov svakog posla, pa ako želite da u slučaju vaše firme odgovor na pitanje iz naslova pude pozitivan, neophodno je pažljivo planiranje, precizan izbor softvera, pravilna implementacija i sve ostalo što piše gore u uvodnom pasusu.

Zvuči teško? I opasno? Pa, lako svakako nije, a nije ni bez rizika. Ali, zato smo mi pripremili skup članaka koji će vam pomoći da shvatite kojim smernicama treba da date prioritet prilikom planiranja, gde leže zablude i rizici i kako ih izbeći, a sve to začinjeno primerima i podacima kako to izleda u praksi; tu ima i materijala o vrstama poslovnih programa, načinima njihovog korišćenja kao i primera nekih poslovnih rešenja – ukratko, sve što vam je potrebno za početak.

Pročitajte i:  SBB: Moderno rešenje za upravljanje dokumentacijom

Dakle, preuzmite PDF sa linka ispod, proučite ga i krenite putem osavremenjivanja svog poslovanja. Samo hrabro i dosledno – i uspeh neće izostati.

[PDF] Sve što ste oduvek želeli da znate o ERP-u a niste imali koga da pitate

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,