TrendMicro

Predstavljen LG G4, u prodaji od juna

Lokalna kancelarija kompanije LG, u ponedeljak, 18. maja, predstavila je najnoviji telefon koji je nedavno imao i svetsku premijeru – LG G4. Telefon će biti u ponudi domaćih operatera početkom juna, a očekivana cena bez ugovorne obaveze je oko 90.000 dinara.

Predstavljanje LG G4 telefonа u Srbiji_Fotografija 4
Photo: LG Srbija

Radi se o uređaju sa sa IPS Quantum ekranom dijagonale 5.5 inča, za koji iz kompanije LG kažu da daje 50 posto veći kontrast i 20 posto bolju reprodukciju boja u odnosu na ranije generacije, i to zahvaljujući Advanced In-Cell Touch (AIT) tehnologiji. Prednja kamera je rezolucije 8MP, a zadnja ima 16MP i  otvorom blende F1.8.

Kapacitet baterije je 3.000mAh, a procesor je Snapdragon 808. Uređaj podržaja LTE tehnologiju.

„Zahvaljujući neprestanim težnjama da stvorimo revolucionaran proizvod, koji pruža izuzetan performans i iskustvo, kompanija LG već dugi niz godina pomno osluškuje potrebe svojih korisnika. Uređaj koji smo danas predstavili javnosti u Srbiji je definitivno naš najambicioznji telefon do sada, jer je kreiran tako da pruži svim svojim korisnicima nezaboravno iskustvo koje će im olakšati svakodnevicu“, rekao je Boris Stojančić, direktor prodaje mobilnih komunikacija za Srbiju, Crnu Goru i Makedoniju.

Pročitajte i:  Svemogući selfi na Huawei nova 10 Pro

Posebnu pažnju, dodaju iz ove kompanije, posvetili su  materijalima koji su korišćeni uizradi ovog telefona, pa je on dostupan sa pozadinom izrađenom od prave kože, u šest boja, ali i sa pozadinom u keramički beloj boji sa 3D šablonima, kao i u metalik sivoj i zlatnoj boji.

LG G4 telefon_Braon kozna pozadina_Fotografija 5
Photo: LG Srbija

 

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: , , , ,