BIZIT 2022

Predstavljena Logitech tastatura za Samsung Galaxy Tab 4 10.1

Kompanija Logitech je najavila proširenje linije dodataka za tablete predstavljanjem nove Logitech ultratanke Folio tastature za Samsung Galaxy Tab 4 10.1. Logitech Ultrathin Keyboard Folio kombinuje tanku i laganu zaštitnu navlaku s ugrađenom bluetooth tastaturom i dobro raspoređenim dugmićima za prepoznatljivo, brzo i tačnokucanje na tabletima.

Custom_format_UltrathinKBFolio_Tab4_CarbonBlk_BTY3

Logitech je osmislio Ultrathin Keyboard Folio kako bi pružio zaštitu za novi Samsung Galaxy Tab 4 10.1. i dodatno pojačao vašu aktivnost i produktivnost u radu na tabletu,” rekla je Danka Prah, regionalni manager iz Logitecha. “S optimizovanom tastaturom za prikladno i ugodno tipkanje i mogućnošću postavljanja Folio tastature u dvije pozicije, lako ćete pisati e-mailove ili gledati filmove i igrati igrice na vašem tabletu.”

Logitech Ultrathin Keyboard Folio ima tanku elegantnu tastaturu s dobro raspoređenim tipkama i Android prečicama za udobno i precizno kucanje. Da biste poboljšali svoje aktivnosti na Samsung Galaxy Tab 4 10.1., ultratanka tastatura se, takođe, može postaviti u vertikalnu poziciju za brzo kucanje ili položenu u kojoj se tastatura nalazi pozadi, za surfovanje po webu.

SecureLock sistem dodatno će štiti vaš Samsung Galaxy Tab 4 10.1. dok se nalazi u zaštitnoj navlaci s tim da je tablet vrlo jednostavno umetnuti ili izvaditi iz nje. Zaštitna navlaka s tastaturom je napravljena od vodootpornog i trajnog materijala kako bi se prednja i zadnja strana vašeg tableta zaštitile od iznenadnih udaraca i grebanja ili slučajnog prolivanja.

Pročitajte i:  Logitech i Tencent Games razvijaju cloud-baziranu ručnu konzolu

Cena i dostupnost

Očekuje se da će Logitech Ultrathin Keyboard Folio za Samsung Galaxy Tab 4 10.1 biti dostupna u maju 2014. godine po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 99,99 evra. Za više informacija molimo posetite www.logitech.com.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , ,