BIZIT 2022

Samsung poslao svojim korisnicima čudnu notifikaciju

Od jutros je internet preplavljen informacijama kako je Samsung poslao svojim korisnicima čudnu notifikaciju kroz aplikaciju Find My Mobile. Još uvek niko ne zna o čemu se zapravo radi i ko je uzrok ovih poruka.

samsung poslao notifikaciju

Greška i na Galaxy Z Flip telefonu

Jedan deo vlasnika Samsung Galaxy uređaja jutros je dobio notifikaciju u aplikaciji Find My Mobile u kojoj je pisalo 1. Da, dobro ste pročitali, samo broj 1. Pa nakon njega, opet 1. Izgleda da je došlo do neke greške, pa se čeka i zvanična objava kompanije Samsung.

Ova greška se pojavila i na najnovijem Galaxy Z Flip telefonu, koji je do urednika The Verge portala došao zbog testiranja. Ovako čudne greške nisu vezane samo za Samsung, bilo je i ranije primera. OnePlus je recimo poslao svojim korisnicima tekst na kineskom, i niko nije znao o čemu se radi dok kompanija nije objasnila da je u pitanju test za softver.

Zvanična reakcija Samsung predstavništva

Ovim povodom se zvanično oglasila kompanija Samsung, koja je istakla sledeće:

Pročitajte i:  Za najbolju organizaciju posla tu je Samsung Tab S8

„Notifikacija je slučajno poslata na ograničeni broj Galaxy uređaja. Uveravamo korisnike da ova notifikacija ne utiče na njihove uređaje ni na koji način. Iskreno se izvinjavamo svojim korisnicima zbog neprijatnosti koja je izazvana i uveravamo ih da se ništa slično neće ponoviti u budućnosti.“

Izvor: The Verge

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: ,