BIZIT 2022

Samsung predstavio notebook i netbook računare za srpsko tržište

Samsung Notebook Kompanija Samsung Electronics najavila je lansiranje modela NF210 i N145P netbook računara, kao i modela RV508I i R540 notebook računara u Srbiji. Novi Samsungovi netbook i notebook računari postavljaju nove standarde u dizajnu mobilnih računara ne čineći nikakve ustupke moćnim prefomansama i unapređenim funkcijama.

Uz jedinstveni, aerodinamični dizajn sa optimalnim funkcijama za udobno mobilno korišćenje, nove linije netbook i notebook računara dizajnirane su tako da prate dinamičan i promenljiv život mobilnih korisnika.

Samsung netbook i notebook računari moraju da prođu brojne zahtevne testove izdržljivosti pre nego što stignu na tržište. U principu, Samsung u velikoj meri ulaže u kvalitet kroz bolje komponente, što dovodi do veće pouzdanosti, bolje performanse, i brže usluge.

Jednostavnost upotrebe i povećana mobilnost jesu mogućnosti koje Samsung nudi sa novim netbook i notebook računarima. Funkcije uključuju duže trajanje baterije, Super Silent i režim ubrzanja, kao i digitalne konvergencije sa lakim deljenjem datoteka i sadržaja.

Samsung netbook NF210

NF210_Ivory_16 Bilo da ste na poslu, u kafiću ili se odmarate kod kuće, NF210 netbook je savršeno opremljen i dizajniran tako da korisnik uvek može da bude povezan, da se zabavi, a da pritom bude slika i prilika dobrog ukusa i stila. Bilo gde i bilo kada, NF210 čini da pokretni računari budu praktični, jer je načinjen spoj između dugog trajanja baterije – do 14 sati (6 ćelija baterije od 8850mAh) i elegantnog ultra-portabl dizajna. Sa 10.1-inčnim LCD anti-refleksivnim displejom, novom otmenom „island“ tastaturom i jedinstvenim, aerodinamičnim oblikom u veoma elegantnoj boji slonovače, model NF210 nudi izuzetan učinak i mobilnost. NF210 pruža korisniku savršenu količinu stila i osobenosti.

Pročitajte i:  Samsung kaže da je jedini lek za zavisnost od tehnologije – još veća zavisnost od tehnologije

Samsungov softver Easy File Share čini da deljenje sadržaja sa kompjutera na kompjuter bude jednostavno putem Wi-Fi konekcije za koju nije potrebna mreža.

Samsung Netbook N145P

N145 netbook nudi vrhunski stil po izvanrednoj ceni. Takođe, poseduje baterije koje traju do 9.7 sati (6 ćelija baterija od 4400mAh) što omogućava dužu upotrebu. Veoma elegantno i istovremeno vrlo izdržljivo kućište smanjuje rizik od grebanja i otisaka prstiju. LCD anti-refleksivni displej dopušta neprekidno uživanje u filmovima i fotografijama, čak i na direktnom suncu. Model N145P sa svojim 10.1” displejom težak je samo 1.26 kg.

Samsung Notebook RV508I

Samsung Notebook Samsungov notebook računar RV508I 15.6” vrlo je pouzdan i ima sve neophodne funkcije. Model RV508I sadrži najnoviju mobilnu tehnologiju, numerički deo tastature sa 17 dirki kao i izbor korisnih oruđa kojima se mogu pojednostaviti svakodnevni zadaci poput lakog deljenja informacija, uživanja u filmovima i igricama, a sve to u neverovatnom HD okruženju. Model RV508I takođe nudi površinu otpornu na ogrebotine dok displej 16:9 pruža oštriji i svetliji HD sadržaj.

Pročitajte i:  Samsung beleži rekordan kvartal još od 2018.godine

Samsung Notebook R540

Samsung R540 je snažan, moderan i pouzdan notebook računar. Zbog ergonomičnog dizajna i izdržljivog kućišta ovaj model je kao stvoren za životni stil u pokretu. Notebook R540 nudi odličan kvalitet po pristupačnoj ceni. Ne samo da je kućište R540 dizajnirano tako da smanji rizik od grebanja i otisaka prstiju, već ima i izvanredne grafičke performanse i visoko kvalitetne stereo zvučnike od 4 vati sa SRS 3D zvučnim efektima.

Dizajniran sa snagom da izvrši zadatke, Samsung notebook i netbook računari mogu se naći od ove nedelje kod sledećih Samsungovih partnera: Tehnomarket – partner u maloprodaji, Gigatron – partner u maloprodaji, Win Win shops – partner u maloprodaji.

Izvor: SVA

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: , , , , , ,