Top50 Glas publike

Samsung radi na misterioznom novom displeju za telefone

Južnokorejski elektronski gigant, Samsung, po svemu sudeći radi na novoj tehnologiji za ekrane mobilnih telefona. To se može zaključiti iz njihove nove patentne prijave. Na žalost, u javnost nije dospelo mnogo podataka, jer se u prijavi ne vidi na kojoj tehnologiji će taj displej biti zasnovan, jer je navedeno je samo da je u pitanju ekran za mobilne telefone.

PCPress.rs Image

Prijave su 6. marta podnete u US Patent and Trademark Office, kao i u WIPO (World Intellectual Property Organization), za nešto što je nazvano „Samsung PIFF“. Možemo da očekujemo da će se taj novi displej možda pojaviti na Note 20 modelu, ali može da se desi i da se radi o displeju za neke eksperimentalne modele, kao što su modeli sa ekranom koji se proširuje. Uostalom, još na CES-u ove godine Samsung je (doduše samo odabranoj grupi posetilaca) predstavio test verziju jednog takvog uređaja.

Jedna od stvari u koje možemo da budemo sigurni je da Samsung zna da napravi dobar displej, kao i da ima moćne proizvodne procese da to brzo iz ideje pretoči u konkretan proizvod.

Pročitajte i:  Samsung Galaxy Watch bi mogao doći sa mikroLED ekranom 2024. godine

Izvor: BGR

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , ,