BIZIT Seminar

Savršeni AV pokloni za Novu godinu

U susret praznicima, AVmarket.rs je obezbedio sjajnu ponudu novogodišnjih poklona. Niže cene će Vam pomoći da uštedite, a visok kvalitet i atraktivnost proizvoda će obradovati svakoga kome ih namenite.

avmarket-pokloniAkcijske cene će trajati do kraja praznika ili do isteka zaliha, a proizvode možete pogladati i u Balkanskoj 40, u Beogradu u njihovoj radnji “Remco Shop”.

ChargeMeđu proizvodima koje bismo izdvojili nalazi je i JBL Charge zvučnik koji možete videti na slici. Radi se o veoma zanimljivom zvučniku kog krasi sjajan zvuk i velika radna autonomija. CHARGE nudi opciju punjenja bilo kog mobilnog telefona kao i povezivanje uređaja i reprodukciju zvuka bez kabla, što je ga i čini tako popularnim. Uređaj je dostupan u tri boje, a to su plava, siva i zelena.

Od nedavno se u grupi internet portala u vlasništvu ove firme nalazi i blog.avmarket.rs na kome je recenzija JBL Charge zvučnika, a pisaće o video nadzoru, potrošačkoj elekronici i drugim temama koje bi mogle da budi interesantne online publici.

Možete ih pratiti i na Twitter nalogu @AVmarket_rs kao i na Facebook stranici.

 

Facebook komentari:
SBB