SBB Solutions četvrtu godinu za redom sertifikovani Cisco partner

SBB Solutions je četvrtu godinu zaredom zvanično je Cisco sertifikovani partner (Cisco Cloud and Managed Services Advanced Partner)

SBB Solutions 04Ova činjenica, osim potvrde visokog kvaliteta za Managed Services i Cloud servis, ove godine uključuje i sertifikat za L3 VPN servis.

Pomenutim sertifikatima SBB Solutions je pokazao da zadovoljava standarde iz Cisco sertifikacionog programa, i za sada je prva i jedina kompanija u Srbiji koja ima Cisco sertifikat za pružanje IT usluge „Managed Services“, navodi se u zvaničnom saopštenju.

„Na današnjem dinamičnom tržištu, kompanije svih veličina okreću se cloud servisima kako bi podržale rast svog poslovanja, a istovremeno i smanjile troškove. Ciscov sertifikat za „Cloud and Managed Services Advanced Partner“ znači da su usluge koje nudi SBB izgrađene i isporučene na proverenoj Cisco arhitekturi. Nezavisna agencija vrši reviziju outsorsovanih usluga koje nudi SBB kako bi se potvrdilo da one ispunjavaju Ciscove standarde po pitanju konfiguracije i performansi“, rekao je Anton Petrić iz kompanije Cisco.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , ,