ePlaneta

Schneider Electric predstavio Smart-UPS sa Li-Ion baterijama

Schneider Electric, lider u oblasti digitalne transformacije upravljanja energijom i automatizacije, predstavio je modele APC Smart-UPS line interactive UPS uređaja sa litijum-jonskim baterijama od 230V male dubine za evropska tržišta. Nove verzije nude ekonomično rešenje za aplikacije u sferi edge računarstva i druge instalacije u okviru i van specijalizovanih IT okruženja.

PCPress.rs Image

Novi APC Smart-UPS modeli rešavaju niz potreba, od ograničenog prostora i lokacija mešovite namene za IT sisteme, do zahteva za dugim radnim vekom u cilju lakog instaliranja, pristupa i održavanja, kao i potrebu za kompaktnijom i lakšom infrastrukturnom opremom sa nižim zahtevima održavanja.

Osmišljeni da obezbede izuzetno visok stepen zaštite napajanja IT opreme i mrežnih uređaja, novi APC Smart-UPS line interactive modeli odlikuju se dužim životnim vekom baterije uz 50% snižene ukupne troškove vlasništva. Novi Smart UPS uređaji osiguravaju 5-godišnju garanciju na elektroniku uređaja, kao i na baterije.

PCPress.rs Image

„Razmeštanje neophodnih aplikacija na udaljenim tačkama u okviru mreže stavlja nove izazove pred IT operatore koji u tom slučaju upravljaju obimnijom opremom na lokacijama koje nisu optimizovane za IT i nemaju podršku na licu mesta“, izjavio je Rob Mekernan, viši potpredsednik za Evropu divizije zadužene za sigurno napajanje.

Pročitajte i:  Schneider Electric proglašen najodrživijom kompanijom na svetu od strane časopisa Time i portala Statista

Varijante APC Smart-UPS Line Interactive UPS uređaja

APC Smart-UPS Line Interactive modeli obuhvataju opcije od 500, 750, 1000 i 1500VA sa visokim izlaznim faktorom snage. Dostupni su u varijantama 1U rek/tauer/nazidni (500VA) i 2U i 3U zidni rek (750, 1000, 1500VA) i male su dubine, lagani i povezani na cloud za jednostavno daljinsko upravljanje. Novi UPS uređaji kombinuju ekološki režim rada za ostvarivanje efikasnosti od 97 odsto tokom napajanja sa mreže, automatskom regulacijom napona (AVR) i prenaponskom zaštitom.

PCPress.rs Image

APC Smart-UPS opcije za potrebe lokalnog i daljinskog upravljanja

EcoStruxure Ready APC Smart-UPS modeli nude širok raspon opcija upravljanja koje odgovaraju svim zahtevima. Svaki model je povezan na cloud za opciono daljinsko praćenje i uključuje funkciju PowerChute Business Edition za bezbedno neplanirano isključenje.

PCPress.rs Image

Prednosti tehnologije litijum-jonskih baterija za pouzdanije IT usluge

Litijum-jonske baterije dozvoljavaju veće temperaturne promene, što omogućava visoke performanse na temperaturama do 40 °C i eliminiše potrebu za dodatnom opremom za hlađenje kod nekih instalacija.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , ,