Schneider Electric stvara IoT okruženje u beogradskom Hiltonu

Rešenja EcoStruxure Building platforme kompanije Schneider Electric koja omogućavaju praćenje, merenje i optimizaciju performansi zgrade instalirana su u nedavno otvorenom hotelu Hilton u Beogradu. U hotelu su instalirana i rešenja iz domena srednjeg i niskog napona, i punjači za električna vozila EVlink, a među njima i sobni kontroleri uz pomoć kojih svaki gost može da prilagodi ambijent svojim potrebama. 

PCPress.rs Image

EcoStruxure Building platforma omogućava nadzor i kontrolu elektro-energetskih i termotehničkih sistema u poslovnim ili stambenim objektima, uz algoritme koji prave uštede. U pitanju je arhitektura sa rešenjima koja se specijalno razvijaju za potrebe različitih tržišta kao i kompletan portfolio aplikacija i analitike u cilju optimizacije sistema. Reč je o otvorenoj i skalabilnoj platformi koja pruža rešenje za bolju produktivnost i efikasnost zgrada. Ovo rešenje nalazi se u Hilton hotelima širom sveta i omogućava integraciju širokog spektra uređaja i sistema koristeći prednosti IP platforme i velikog broja protokola.

Schneider Electric viziju IoT koncepta zasniva na maloj emisiji Co2 za upravljanje imovinom i poslovanjem, na bezbednom, sigurnom i efikasnom poslovanju, kao i na optimalnom i dugotrajnom radu uređaja, a automatizacija u zgradama i industriji može dovesti do ušteda od čak 63 odsto.

Facebook komentari:
Pročitajte i:  Schneider Electric: Novo postrojenje sa prečišćenim vazduhom i naprednom digitalnom tehnologijom

Tagovi: , , , , ,