BIZIT 23

Signal pokreće sustainer program u aplikaciji za prihvatanje donacija od korisnika

Aplikacija za bezbednu razmenu poruka Signal je lansirala novu funkciju koja omogućava korisnicima da daju donacije u okviru aplikacije.

PCPress.rs Image

Aplikacija za razmenu poruka ne oslanja se na investitore ili prihod od oglasa

Kao neprofitna organizacija, Signal ne dobija finansijsku podršku od bilo kog oglašivača ili akcionara, navodi se u novom postu na blogu i zato se oslanja na korisnike za donacije.

Korisnici mogu da biraju da li će da daju mesečne donacije ili jednokratne priloge u okviru aplikacije koristeći, Apple Pay ili Google Pay, a njihove informacije o plaćanju neće biti povezane sa korisničkim Signal nalogom, pošto će kompanija koristiti ista anonimna šema akreditiva koju koristi za privatne grupe. Klijenti vrše uplate, a zatim povezuju bedž sa svojim profilom tako da server može da potvrdi autentičnost klijenta – da je u skupu ljudi koji su izvršili uplatu, ali ne zna konkretno kojoj uplati odgovara. Signal je već dugo popularna aplikacija za razmenu poruka za ljude koji žele da obezbede svoje tekstualne poruke, a ranije ove godine, dodate neke od funkcija prilagođenih korisnicima, poput stikera i pozadina.

Da bi donirali Signalu, korisnici mogu da biraju između tri različita nivoa održavanja, po $5, $10 ili $20, svaki sa svojim bedžom. Sustainer pretplate će se obnoviti samo ako korisnik koristi Signal tokom jednog meseca; ako deinstalirate ili prestanete da koristite aplikaciju, plaćanja će biti otkazana pre sledećeg ciklusa kako bi bio eliminisan obrazac pretplata na koje ste možda zaboravili. Signal planira da u budućnosti doda podršku za dodatne načine plaćanja.

Izvor: Theverge

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: