ePlaneta

Srpskom tržištu ekskluzivno predstavljen najnoviji Huawei Watch GT 4

Najnoviji pametni sat, Huawei Watch GT 4, predstavljen je na svečanom događaju u Narodnom muzeju. Huawei je na ovaj način ujedno obeležio i deceniju uspeha u svetu nosivih uređaja i potvrdio poziciju lidera u inovacijama mobilne tehnologije.

PCPress.rs Image
Foto: Goran Srdanov

Događaj su svojim prisustvom upotpunile brojne poznate ličnosti, kao i predstavnici medija, koji su imali priliku da se bolje upoznaju sa inovacijama koje donosi Huawei Watch GT 4, da saznaju nešto više o evoluciji Huawei pametnih nosivih uređaja, a ujedno je i predstavljen Huawei Watch Ultimate Design, titanijumski pametni sat sa detaljima od 18-karatnog zlata.

Huawei Watch GT 4 obeležio deceniju kompanije Huawei u svetu pametnih satova

Huawei ove godine obeležava deset godina otkad je lansiran prvi Huawei nosivi uređaj, Huawei Talk Band B1, a povodom tog jubileja zvanicama se obratio Tomas Li, Huawei Serbia Device Office Director.

Glavna vizija i misija kompanije Huawei je da donese digitalne tehnologije svakoj osobi, u svaki dom i organizaciju u cilju kreiranja potpuno povezanog, inteligentnog sveta. Tokom godina, Huawei je napravio veliki napredak u ovoj oblasti po pitanju upotreba inovativne tehnologije, jedinstvenog dizajna proizvoda, vrhunskih materijala i unikatnog poslovnog modela. Ove godine slavimo 10 godina prvog Huawei sata. Od 2014. godine smo razvijali pametne nosive uređaje, a večeras vam predstavljamo sve inovacije kroz najnoviji Huawei Watch GT 4.

Zvezda čitavog događaja bio je novi pametni sat Huawei Watch GT 4, koji nastavlja jedinstveni spoj elegantnog dizajna i visoke funkcionalnosti, po čemu je GT serija prepoznatljiva. Huawei Watch GT 4 pomera granice estetike i kvaliteta praćenja sportske aktivnosti, uz posebno unapređene funkcije praćenja zdravlja i kvaliteta sna. Karakteristike koje posebno izdvajaju ovaj gedžet u svetu pametnih satova jesu baterija koja obezbeđuje do dve nedelje optimalnog funkcionisanja, kao i vrhunska kompatibilnost sa svim Android i iOS uređajima. Detalje o ovom inovativnom gedžetu predstavila je Nada Tubić, Huawei Channel manager EBG.

Pročitajte i:  Huawei Pura 70 Pro: Radost za puriste

Sofisticirani dizajn, unapređene sportske funkcije, praćenje kvaliteta sna i druge vodeće karakteristike nove Huawei Watch GT 4 linije prikazane su preko odevnih kombinacija modela, što je privuklo posebnu pažnju zvanica u Narodnom muzeju. Za kombinacije koje su nosili ženski modeli zaslužna je poznata modna kreatorka Kristina Bekvalac, dok se za sportsko-elegantno izdanje muških modela pobrinuo Nike.

Kontinuirane inovacije Huawei nosivih uređaja

Pored najnovijeg Huawei Watch GT 4, publici je predstavljena i istorijska izložba Huawei nosivih uređaja, kojima je obeležena uspešna decenija inovacija u svetu pametnih satova i narukvica, od prve pametne narukvice Huawei Talk Band B1, preko Huawei Watch, do satova iz GT serije. Pažnju je privukao i Huawei Watch Ultimate Design, premium pametni sat koji pored naprednih karakteristika, materijala najvišeg kvaliteta i otpornosti na dubinu od čak 100 metara poseduje i detalje od 18-karatnog zlata.

Veliki broj poznatih zvanica upotpunio događaj

Da je Beograd sinoć bio centar tehnoloških inovacija potvrdio je veliki broj prisutnih predstavnika medija, ali i brojne poznate ličnosti i influenseri koji su svojim prisustvom uveličali čitav događaj. Među gostima su se našli Sara Jovanović, Lea Stanković, Dušan Petrović, kao i Stefan i Danijela Buzurović.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , ,