ASUS Zenbook

Stiže i Samsung Galaxy S IV mini

Samsung Galaxy S IV prodat je u 10 miliona primeraka u prvih mesec dana. Nedugo nakon objave ovog podatka, stižu nove vesti iz Samsunga. Na tržište stiže i Galaxy S IV mini.

sgs4mini„Izuzetno nam je drago što imamo veliku potražnju za uređajem Galaxy S4, koji je napravljen tako da korisnicima bude životni saputnik i učini život ispunjenijim, bogatijim i jednostavnijim. Sada želimo da pružimo ljudima veći izbor uz uređaj Galaxy S4 mini, koji je po izgledu i osećaju blizak modelu Galaxy S4, ali je namenjen kompaktnijoj i praktičnijoj upotrebi“, izjavio je Dž. K. Šin, direktor i predsednik poslovne jedinice za IT i mobilnu komunikaciju u kompaniji Samsung Electronics. „Novi Galaxy S4 mini pruža korisnicima nov način uživanja u vrhunskom Galaxy S4 iskustvu.“

Mini verzija ima 4,3-inčni qHD Super AMOLED ekran, dvojezgarni procesor na 1,7GHz i težak je 107 grama. Kamera rezolucije 8 megapiksela nalazi se na zadnjoj strani, dok je prednja kamera rezolucije 1,9 megapiskela. Sa softverske strane tu je Jelly Bean u verziji 4.2.2.

Biće dostupan u dve boje – crnoj i beloj, a u zavisnosti od tržišta korisnicima će biti dostupan 3G, 4G ili 3G Dual SIM verzija.

Pročitajte i:  Pametni satovi koji pružaju potpuno novo iskustvo – Galaxy Watch4 i Galaxy Watch4 Classic

Predstavnici medija i pozvani partneri će moći da testiraju Galaxy S4 mini na Samsung premijeri uređaja GALAXY & ATIV, u Londonu, u četvrtak, 20. juna 2013. godine, a kada će  i po kojoj ceni biti dostupan na tržištu, nije najavljeno.

Facebook komentari:

Tagovi: , ,

3 thoughts on “Stiže i Samsung Galaxy S IV mini

Comments are closed.