TrendMicro

Tesla sada nudi čak tri godine garancije za pametne telefone

Kako su nam saopštili predstavnici Tesla tima, brend Tesla odlučio je da izađe u susret svojim potrošačima uz moto: “Kada vam je do nekoga stalo, važno vam je da se oseća bezbedno”.

PCPress.rs Image

Kupovinom Tesla telefona (3.3 Lite, 3.3, 6.3, 9.1 Lite, 9.1) u periodu od 20.07. – 15.09. potrošači ostvaruju pravo na dodatnu, treću godinu garancije. U Tesla timu ističu svoju rešenost da izađu u susret korisnicima Tesla telefona i ponude im najduži period garancije na domaćem tržištu, a dodatnu godinu sigurnosti kupci će aktivirati jednostavnim prilaganjem fiskalnog isečka prilikom donošenja telefona u servis.

Tesla servis već nudi Premium pogodnosti vlasnicima određenih modela Tesla pametnih telefona, a dodatna garancija će najširoj grupi korisnika obezbediti dodatnu godinu bez briga. “Sve ovo radimo po ugledu na Teslinu viziju u kojoj su dobrobiti od naprednih tehnologija pristupačne svima, a uz što manje troškove,” istakli su u Tesla timu, uz opasku da uskoro slede nova prijatna iznenađenja za korisnike Tesla uređaja.

PCPress.rs Image

Da podsetimo: portfolio brenda Tesla trenutno obuhvata telefone, tablete, televizore i klima uređaje. U sladu sa vizijom budućnosti u kojoj tehnologija ne treba da bude privilegija manjine, već svakodnevnica za većinu, predstavnici Tesla tima ističu i svoj rad na razvijanju edukativnih platformi za učenike i studente, kao i konstantnu podršku mladim talentima i ugroženim kategorijama društva.

Pročitajte i:  Samsung Galaxy Z Fold 4 - Sve bolji i bolji!

U ovom trenutku uređaji Tesla su, pored Srbije, zastupljeni na tržištima Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Hrvatske, Rumunije, Slovenije, Mađarske, Grčke i Bugarske.

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: , , ,