BIZIT plus

Meta pokrenula Threads veb verziju

Meta je pokrenula veb verziju Threads-a, svog konkurenta X (ranije poznatom kao Twitter), izveštava The Wall Street Journal. Veb verzija je frustrirajuće nedostajala otkako je počela usluga slanja kratkih obrasca.

PCPress.rs Image

Izvršni direktor Meta Mark Zuckerberg rekao je da kompanija radi na dodavanju ove funkcije zajedno sa boljom pretragom (pa, pretražujte, zaista – trenutno možete da tražite samo korisnička imena na platformi) ranije ovog meseca i da će biti spremna za “narednih nekoliko nedelja.”

Međutim, piše WSJ, njegovi izvori kažu da „planovi lansiranja ove funkcije nisu konačni i da bi se mogli promeniti“. Mosseri je prošle nedelje objavio na Threads-u da je Meta testirao „ranu verziju interno nedelju ili dve“, ali da „treba malo poraditi“ pre širokog objavljivanja.

Threads je pokrenut kao veoma neobičan Twitter klon pre samo mesec i po dana, brzo je prešao granicu od 100 miliona korisnika i ispunio se slavnim ličnostima i brendovima, ali nedostaje nekoliko ključnih karakteristika, koje kompanija polako dodaje. Kompanija je nedavno dodala feed za praćenje, kao i mogućnost verifikacije veze sa vašim Mastodon profilom, što ukazuje na to da Meta možda integraciju sa decentralizovanim protokolom društvenih mreža Activity Pub shvata barem delimično ozbiljno..

Pročitajte i:  Zuckerberg kaže da je uređaj za čitanje signala iz mozga "prilično blizu" spremnosti za proizvodnju

Izvor: TheVerge

Facebook komentari: