TrendMicro

Top 50: Aplikacije za sve

Sa razvojem pametnih telefona dobijamo sve više aplikacija, pa tako danas možemo da nađemo aplikaciju za skoro sve. PC Press tradicionalno sumira najbolje online stvari koje su se desile za godinu dana i organizuje dodelu Top 50 nagrada, a tu definitivno spadaju i mobilne aplikacije. U susret predstojećoj dodeli nagrada za 2017. godinu, ne bi bilo loše da se podsetimo ko su bili prošlogodišnji dobitnici.

PCPress.rs Image

U kategoriji mobilne aplikacije pobedu je odnela aplikacija mts centar. Ova digitalna centrala za korisnike mts servisa prerasla je u prostu aplikaciju za proveru stanja na računu i postala moćan alat kojim možete obaviti skoro sve što vam je potrebno, bez odlaska u poslovnicu. Kao dodatak tu je i opcija kupovine elektronske BusPlus karte i očitavanje preko NFC‑a, za situacije kada kartu zaboravite kod kuće. Postoje, kao što je danas i red, verzije za Android i iOS – dobra navigacija, responzivnost i pregršt opcija najbolje opisuju mts centar. U okviru ove kategorije izdvojile su se sledeće aplikacije: Addiko Mobile SrbijaD3 GOOrionTV i SuperKartica.

Pročitajte i:  Kada Piksi da znak za igru

Kako bismo izabrali ono što se ove godine izdvojilo kao najbolje na Internet sceni, potrebna nam je vaša pomoć, jer na osnovu vaših predloga, pravimo uži izbor, a o pobednicima će odlučivati redakcijski žiri. Takođe, postojaće i specijalna nagrada publike, za koju će glasati posetioci PC Press sajta. Vaše predloge možete podneti ovde.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , , , , , ,