Uključite gosta u Instagram live

Instagram je još letos započeo testiranje nove funkcije dodavanja prijatelja u live. To je bio prvi put da je servis omogućio korisnicima da drže live sa svojim prijateljem. Ova opcija je bila u beta verziji nekoliko meseci i konačno je dostupna svima, objavila je kompanija na svom blogu juče. Korisnici Instagram-a sada mogu da drže live sa prijateljem kad god žele. Instagram naglašava da za neke korisnike live može da bude zastrašujuć ako ga rade samostalno, iz tog razloga kompanija se odlučila da olakša ovim korisnicima i omogući dodavanje prijatelja u live.

PCPress.rs Image

Kada neko koga korisnik prati drži live sa prijateljem, videće se dva kruga koja su spojena u stories bar-u, koje mogu da kliknu kako bi gledali ovaj dupli live kao i svaki običan. Korisnici će pronaći novu ikonicu u donjem desnom uglu, i klikom na nju mogu da dodaju bilo koga ko trenutno gleda njihov live. Kad se osoba pridruži, ekran će biti podeljen na dva, a live prijatelja će se pojaviti odmah ispod korisnikovog.

Pročitajte i:  Instagram promoviše stranice koje govore o poremećaju ishrane

Moguće je ukloniti gosta i dodati nekog drugog u bilo koje vreme. Gost takođe može izabrati da napusti live kad god hoće. Live video se može deliti kao Instagram priča nakon što se emitovanje završi ili može biti uklonjen, to jest obrisan sa aplikacije. Ova funkcija je uključena u najnoviju verziju Instagrama-a koja je sada dostupna za iOS i Android.

Izvor: Ubergizmo

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , ,