BIZIT 2022

Umesto trejlera Sony postavio ceo film na YouTube

YouTube je glavna destinacija za promovisanje filmskih trejlera s obzirom da svi idemo upravo tamo kako bi saznali više informacija o novim i predstojećim filmovima. Sony Pictures Entertainment je navodno trebalo da okači zvaničan „red band“ trejler za Khali the Killer na YouTube-u, ali je na servisu na kraju završilo i više od toga. Neko iz Sony-ja je očito postavio ceo film na YouTube.

Video koji je postavljen umesto trejlera bio je sat i po dug, i postavljen je na zvaničnom YouTube kanalu Sony Pictures Entertainment-a, a ostao je na mreži nekoliko sati nakon što je na kraju skinut. Khali the Killer je pušten na DVD-u u novembru 2017. godine, ali će njegovo bioskopsko emitovanje započeti od 31. avgusta, zbog čega je film i promovisan na YouTube-u.

Sony nije komentarisao ovo, međutim postavlja se pitanje da li je osoba koja je zadužena za postavljanje videla šta zapravo postavljaju i da li su se iznenadili što postavljanje traje toliko dugo? Od kada je film uklonjen, još uvek nije objavljen zvaničan trejlera, na Sony-jevom Youtube kanalu.

Pročitajte i:  YouTube završio sa eksperimentom prikazivanja velikog broja uzastopnih reklama

Izvor: Ubergizmo

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: , , , , ,