ASUS Zenbook

Vertiv partnerski program dizajniran za vaš uspeh

Naši visokokvalifikovani predstavnici radiće zajedno s partnerskim timom na pronalaženju i rešavanju izazova s kojima se klijenti suočavaju i ostvarivanju prihoda unutar njihovog poslovanja. Vertiv University nudi pristup sveobuhvatnoj Internet prodaji i tehničkoj obuci i omogućava vam da objedinite terenske i online sertifikate za obuku na jednom mestu.

PCPress.rs Image

Potpuno novi Partnerski portal pruža ekskluzivne pogodnosti, kao što su Deal Registration i program nagrađivanja, kontakte za podršku, najnovije promocije i još mnogo toga. Marketinški resursi dostupni su partnerima kako bi generisali više potencijalnih ponuda i prilika te promovisali partnerstvo s Vertiv‑om putem naših već spremnih marketinških kampanja, kobrendiranih posrednika i alata za udruživanje sadržaja.

Selektori i konfiguratori prodaje nude konfiguratore proizvoda koji su jednostavni za upotrebu, brošure, studije i još puno toga kako bi vam pomogli u razvoju poslovanja. Deal Registration i Incentive Program pružaju mogućnost Vertiv partnerima registraciju ponude u našem sistemu koji je jednostavan za korišćenje i ostvarivanje željene cene. Pridružite se našem Incentive Programu kako biste u postupnosti iskoristili pogodnosti koje Vertiv nudi i profitirali od prodaje Vertiv proizvoda i rešenja od prvog dana!

Pročitajte i:  Vertiv donirao opremu za otvaranje novog STEM centra u Glini, Hrvatska

Nakon uspešnog lansiranja Vertiv partnerskog programa (VPP) prošle godine, baza partnera Vertiv‑a povećala se deset puta širom EMEA regije, a kompanija u skladu s time nastavlja da dodaje pogodnosti za nove i postojeće partnere. Potpuno novi partnerski sistem upravljanja odnosima (PRM) i unapređeni partner portal omogućiće Vertiv partnerima da trenutno iskoriste prilagođene treninge kako bi se uskladili s postavljenim zahtevima za partnerstvo, kao i nove alate za prodaju i marketing, online obuke i sertifikacije te selektore i konfiguratore proizvoda. Novi paket alata dizajniran je kako bi pomogao partnerima u razvoju ključnih veština i znanja te postizanju što veće diferencijacije i profitabilnosti, uz povećanje poslovnih mogućnosti.

PCPress.rs Image
Karmen Buljat, Marketing Manager za CSE regiju, Vertiv

Naš unapređeni partnerski program nastaviće da oprema resellere vrhunskim proizvodima i uslugama kako bi se lakše suočili s predstojećim izazovima koje će doneti tehnološki napredak, poput kritične potrebe za uvođenjem edge‑a. Posvećeni smo budućnosti VPP‑a te, nadograđujući se na izvanrednu godinu, nastavljamo da pružamo najviši nivo podrške kako bismo omogućili rast i razvitak našim partnerima.

Kako se pridružiti partnerskom programu

Postanite Vertiv partner već danas! Kontaktirajte Vertiv ovlašćene distributere u Srbiji – Ingram Micro d.o.o. Beograd i Kim Tec d.o.o. ili nas kontaktirajte na: croatia.hello@Vertiv.com.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: