Vimeo i LinkedIn zajedno do poslovnih video sadržaja

LinkedIn se po prvi put direktno povezao sa nekim video servisom kako bi korisnicima omogućio da lakše prezentuju svoje sadržaje. Na taj način će poslovna društvena mreža obogatiti spektar svojih mogućnosti i opcija.

PCPress.rs Image

Tako će ubuduće na LinkedIn mreži moći da se vidi više kvalitetnih video prezentacija, zahvaljujući tome što je Vimeo omogućio da se video sadržaji sa ove platforme direktno dele na LinkedIn stranicama kompanija. Tako će prezentacije postati dostupnije, te će video sadržaji visoke rezolucije moći da posluže za portfolije, kao i za promovisanje poslova. Korisnici će dobijati i statističke podatke o tome koliko su njihovi Vimeo sadržaji posećeni u okviru LinkedIn platforme, zahvaljujući čemu će imati bolji uvid u to gde su njihovi sadržaji najproduktivniji.

PCPress.rs Image

Funkcija je pre svega namenjena profesionalnim profilima, dok će obični korisnici u početku biti izostavljeni. Očekuje se da će nova opcija povoljno uticati na digitalnu vidljivost kompanija, te na celokupni učinak digitalnog marketinga, i drugih strategija koje služe za promovisanje nekog posla ili pojedinca.

Pročitajte i:  Yahoo povlači svoje servise iz Kine

Izvor: Engadget

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , ,