BIZIT 2022

Vlade Divac i odbojkašica Ana Bjelica odabrali Nosioce Olimpijskog plamena

PCPress.rs Image Kompanija Samsung Electronics, kao sponzor Olimpijskih igara u Londonu 2012. godine, organizovala je plemenitu akciju kojom je pružila priliku ljudima iz Srbije da budu među 8000 odabranih koji će posetiti Olimpijske igre u Londonu, kao deo Samsung globalnog projekta OLIMPIJSKI PLAMEN. Lokalnog heroja, koji će ići na Olimpijske igre, odabrali su: Ana Bjelica, naša najmlađa „zlatna” odbojkašica, proslavljeni košarkaš Vlade Divac, predsednik Olimpijskog komiteta Srbije i Ana Bajović, menadžer za marketinške komunikacije kompanije Samsung.

Za lokalnog heroja odabrana je dvadesetšestogodišnja Marina Petković, golman ženskog fudbalskog kluba Crvena zvezda koju je predložila prijateljica. Pored toga što igra fudbal, Marina radi i kao sudija, trenira devojčice u ŽFK Crvena zvezda, studira dva smera na fakultetu, a u isto vreme brine o svojoj maloj sestri.

Drugi član Olimpijske ekipe biće najuspešniji i najuzorniji stanovnik SOS Dečjeg sela, Slobodan Mirović. Slobodan je u Dečje selo stigao sa svojih 12 godina. Danas, deset godina kasnije, nakon uspešno završene srednje škole, on je uspešan student na Prirodno-matematičkom fakultetu, trenira džudo i svira fagot pri Filharmoniji mladih „Borislav Pašćan“.

Pročitajte i:  Samsung predvodi holističke zdravstvene inovacije uz Galaxy Watch5 i Galaxy Watch5 Pro

Svi zainteresovani da njihove heroje kompanija Samsung vodi na Olimpijske igre u London mogli su od 10. do 19. oktobra na sajtu www.samsung.rs da nominuju svog HEROJA, osobu za koju smatraju da je uvek pasionirana i motivisana, koja je ljudima u svom okruženju pružila više nego što se očekivalo. To je mogao biti prijatelj iz škole, trener, prijatelj ili neko drugi od poznanika… Nominacija je podrazumevala nekoliko rečenica sa obrazloženjem zašto baš on ili ona, zaslužuju tu čast da ih Samsung vodi u London 2012.

U sklopu promocije Olimpijskih igara, Samsung je za svog ambasadora na globalnom nivou odabrao slavnog fudbalera Dejvida Bekama.

Izvor: Samsung

Facebook komentari:
SBB

Tagovi:

One thought on “Vlade Divac i odbojkašica Ana Bjelica odabrali Nosioce Olimpijskog plamena

Comments are closed.