Top50 Glas publike

Windows 10 dobija Do Not Disturb opciju

Oni koji su deo Insiders Fast Ring-a u mogućnosti su da na svoje uređaje otpreme Windows 10 Insider Preview Build 17074, u koji je uključena i nova opcija Quiet Hours, koja funkcioniše slično poput Mac-ove Do Not Disturb.

PCPress.rs Image

Tako će korisnici moći da podešavaju raspored za vremenski period tokom kojeg će obaveštenja dobijati samo od drugih korisnika i aplikacija koje su označili kao prioritet. Opcija će se uključivati i kada korisnici, na primer, igraju neku video-igru, te obavljaju bilo koji zadatak koji traži mir i tišinu.

Novi update uključuje i neke druge promene, a većina se tiče čitalačkog iskustva u okviru Windows-a 10. Tako će se među novim opcijama naći i nekoliko gramatičkih alatki, kako za EPUB books, tako i za Reading View na web-sajtovima. Microsoft Edge ima novi izgled kada je u pitanju iskustvo čitanja EPUB knjiga, PDF, te drugih dokumenata, pa sinhronizuje napredak u čitanju, te beleške koje korisnik pravi na različitim uređajima. Tu je i opcija da se nikada ne čuvaju lozinke u domenu, koju su Windows insajderi tražili već neko vreme, te promene u okviru aplikacije za kameru koja bi od sada trebalo da bude više personalizovana.

Pročitajte i:  Kraj bezbednosnih ažuriranja za WIndows 7

Izvor: Engadget

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: , , , , ,